Petrolspor, 3. Lig 3. Grupta - Son Dakika
Spor

Petrolspor, 3. Lig 3. Grupta

Petrolspor, 3. Lig 3. Grupta

Batmanın 3. ligdeki temsilcisi Petrolspor, 2015-16 sezonunda 3.lig 3. Grupta yer aldı.

08.07.2015 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lig kurasında Petrolspor 3.Lig 3.Grupta yer aldı

Batmanın 3. ligdeki temsilcisi Petrolspor, TFF'nin Beykoz- Riva'da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekiminde, 2015-16 sezonunda 3.lig 3. Grupta yer aldı.

Kura çekimini TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar ve Genel Sekreter Kadir Kardaş gerçekleştirdi.

Kulüp temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, kulüplere yapılan yardımlara vurgu yaptı. Yeni yapılan düzenlemelere göre tüm kulüplere desteğin artacağını ifade eden Koşar, 2. ve 3. Lig takımlarının hesaplarına 150.00 Bin TL yatırdıklarını ifade etti.

Koşar'ın konuşmasının ardından yapılan kura çekiminde temsilcimiz Petrolspor, 2015-16 sezonunda Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alacak. Öte yandan bu sezon alınan karar ile grupların 17 takımdan 19 takıma çıkarılmasıyla Türkiye liglerinde bir ilk yaşanacak.

Gülmez; "Gruptan Memnunuz"

Yapılan kura çekimine kulübü temsilen hazır bulunan Petrolspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez; " Yapılan kura çekiminin ardından düştüğümüz gruptan memnunuz ve 2015-16 sezonunda her sezon olduğu gibi Petrolspor'un başarısı için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Ümit ediyorum ki sezon sonunda Petrolspor'u layık olduğu yere taşırız. Grubumuz Batman'a Petrolspor'umuza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor, 3. Lig 3. Grupta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement