Petrolspor Dayanışma Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Petrolspor Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Petrolspor Dayanışma Gecesi Düzenlendi

3.Lig Batman temsilcisi Petrolspor'un düzenlediği Dayanışma Gecesine il yöneticileri ve spor camiası katıldı.

23.10.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Deniz Sporseverlerle Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Petrol spor için düzenlenen dayanışma yemeğinde sporseverlerle bir araya geldi.

Türkiye Petrolleri Kristal Park'ta düzenlenen yemeğe; Vali Deniz'in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Sedat İnci, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, Batman Petrolspor yönetim kurlu üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Dayanışma yemeğinde, Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez ve Vali Ahmet Deniz birer konuşma yaparak, davetlilere Petrolspor'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmasında sporun illerin tanıtımında çok önemli bir yer tutuğunu belirten Vali Deniz, futbolun hem Batman'ın tanıtımına hem de şehrin bütünleşmesine katkısının önemli olduğunu vurgulayarak, sporun asıl amacının da bu olması gerektiğini ifade etti.

VALİ DENİZ; "İYİLER LİGİNDE EN ÜST SIRADA OLALIM, KÖTÜLER LİGİNDE HİÇ OLMAYALIM"

Vali Deniz; " Bütün gayemiz herkesin kendi farklılığıyla kulübün içerisinde yer alarak, kulübü sahiplenmesidir. Biz istiyoruz ki, şehrimiz iyiler liginde hep üst sıralarda olsun, kötüler liginde hiç olmasın. Batman; yürekli duruşuyla, vatan, millet ve insan sevgisiyle birçok anlamda kendi konumunu belirledi. Gittiğimiz her ortamda ve platformda bunu ifade ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Hepimize düşen de budur. Güzel bir sloganla yola çıktık, 'Burası Batman, Burada Küfür yok' diyerek. Bu slogan sahiplenildiğinde spor camiasında çok güzel bir şekilde yer bulacağını hep birlikte göreceğiz. Tamamlanmak üzere olan 15 bin kişilik stadımızla, olimpik yüzme havuzumuzla, uluslararası tenis kortlarımızla ve atletizm pistiyle şehrimizi sporda çok daha güzel yerlere taşımak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. " diye konuştu.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor Dayanışma Gecesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement