Petrolsporlu Tenisçi Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Petrolsporlu Tenisçi Türkiye Şampiyonu Oldu

Petrolsporlu Tenisçi Türkiye Şampiyonu Oldu

Batman Petrolspor Masa Tenisi Oyuncusu İbrahim Atuğ, Kıbrıs'ta yapılan turnuvada Türkiye şampiyonu oldu.

06.05.2015 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolspor Masa Tenisi oyuncusu Türkiye şampiyonu oldu.

Önceki gün Kıbrıs'ın Lefke kentinde yapılan Türkiye en iyi minik ve yıldız turnuvasında Batmanı temsil eden Petrolsporlu masa tenisçi İbrahim Atuğ, minikler Türkiye şampiyonu oldu.

Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesinde rakibiyle yaptığı 9 karşılaşmanın 7'sini kazanarak şampiyon olan Atuğ, Batman'da coşkulu bir şekilde karşılandı.

Yavru Vatan Kıbrıslı tenis severlerin büyük alkışını alan Atuğ'un şampiyon olmasını Kıbrıs ve Batman'da büyük yankı buldu.

Tenis Federasyonu yetkilileri Batman Petrolspor'un son yıllarda almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı Petrolspor Kulüp Başkanı başta olmak üzere yönetim kurulunu tebrik etti.

Önümüzdeki günlerde Batmanı ziyaret ederek Batman'da masa tenisi milli takım kampı düzenlemek istediklerin belirtti.

TP Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, son yıllarda bir çok salon sporları dalında aldıkları başarıların tesadüfi olmadığını belirterek, "Tamamıyla planlı ve programlı çalışmanın ürünüdür. Kuzey Kıbrıs'ta yapılan Türkiye en iyi minik ve yıldız masa tenisi şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan sporcumuz İbrahim Atuğ ve emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolsporlu Tenisçi Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement