Plevne İlköğretim Okulundan Tarihi Başarı - Son Dakika
Yerel

Plevne İlköğretim Okulundan Tarihi Başarı

Plevne İlköğretim Okulundan Tarihi Başarı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesindeki Plevne İlköğretim okulu öğrencileri “Word Class Lego” Robot Yapım ve Proje Çalışması yarışmasında elde ettiği derece sonrasında Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı ziyaret etti.

20.02.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki Plevne İlköğretim okulu öğrencileri "Word Class Lego" Robot Yapım ve Proje Çalışması yarışmasında elde ettiği derece sonrasında Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.

İstanbul'daki yarışmada dereceye giren Plevne İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti. Lapseki Plevne İlköğretim Okulu öğrencileri, İstanbul'da yapılan 'Word Class Lego' Robot Yapım ve Proje Çalışması yarışmasında 64 okul arasından (62'si özel) ilk 14'te dereceye girerek Mart ayında İzmir'de yapılacak olan yarışmaya gidebilmek için vizeyi aldı. Başkan Yılmaz'ı ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler yaptıkları açıklamada "Bize yaptığınız yardımlarınız için size teşekkür ediyoruz. İnşallah İzmir'deki yarışmada dereceye girer ve yabancı ülkelerdeki yarışmalara katılırız" diyerek teşekkür ettiler. Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz "Bizi ve Lapsekilileri gururlandırdınız. Elimizden geldiğince her zaman yanınızdayız. Başarılarınızın devamını bekliyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Plevne İlköğretim Okulundan Tarihi Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement