Polatlı'da Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Semineri Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Polatlı'da Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Semineri Düzenlenecek

Polatlı Ticaret Odası, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) ortaklığı ile ’Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Semineri’ düzenleyecek.

28.11.2015 16:37

Polatlı Ticaret Odası, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) ortaklığı ile 'Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Semineri' düzenleyecek.

Polatlı Ticaret Odası, farklı sektörlerdeki üyelerine yönelik seminerlerine Kasım ayında da devam ediyor. Bu ay da sigorta acentelerine yönelik bilgilendirme semineri yapacak olan Polatlı Ticaret Odası, TÜSAF Başkanı Murat Büyükçelebi'yi konuk edecek. Polatlı'da bulunan 30'a yakın sigorta acentesinin katılacağı bilgilendirme semineri, 30 Kasım 2015'de 17.00'da Polatlı Ticaret Odası Seminer Salonu'nda düzenlenecek.

Sigorta acentelerinin ve çalışanlarının karşılaştığı sorunlarını, sorunlara yönelik çözüm yollarını ele alınacak olan seminerde sigorta sektörünün geçmişi, bugünü ve yarını masaya yatırılacak.

Sigortacılık sektörünün, ekonominin önemli bir ayağı olduğunu belirten aynı zamanda sigorta sektöründe yer alan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, "Her ay farklı konularda seminer vererek üyelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu ay da ekonominin önemli bir ayağını oluşturan sigortacılık sektörüne yönelik eğitim vereceğiz. Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Murat Büyükçelebi'yi ağırlayacağız. Bütün sigorta acentelerimizin ve çalışanlarının katılımlarını bekliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polatlı'da Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Semineri Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement