Polis Aracı ile Koruma Aracı Çarpıştı - Son Dakika
Güncel

Polis Aracı ile Koruma Aracı Çarpıştı

Polis Aracı ile Koruma Aracı Çarpıştı

Başkent'te kayganlaşan yolda kontrolden çıkan polis aracı ile bakanlık koruma aracı çarpıştı, kazada 2 polis yaralandı.

08.11.2012 09:44  Güncelleme: 09:50

Başkent'te şiddetli yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan polis aracı ile bakanlık koruma aracının çarpışması sonucu 2 polis memuru yaralandı.

Kaza, Çankaya, Mevlana Bulvarı'nda sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gölbaşı'ndan Akköprü istikametine gitmekte olan trafik polislerinin bulunduğu polis aracı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda koruma görevlisi polisin bulunduğu 06 DB 6832 plakalı otomobil, şiddetli yağışın etkisiyle kontrolden çıkarak çarpıştı. Kazada, 2 trafik polisi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevre güvenliğini alırken, mesai arkadaşlarına ilk müdahalelerini kendileri yaptı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelerinin ardından ambulanslara taşınan polis memurları, Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Mevlana Bulvarı'nda kontrollü verilen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Her iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Aracı ile Koruma Aracı Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement