Polis Haftası Sergi ve Kokteyl ile Son Buldu - Son Dakika
Yerel

Polis Haftası Sergi ve Kokteyl ile Son Buldu

Polis Haftası Sergi ve Kokteyl ile Son Buldu

Bilecik’te, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yapılan kutlamalar polis sergisi ve kokteyl ile son buldu.

11.04.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yapılan kutlamalar polis sergisi ve kokteyl ile son buldu.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen polis sergisi ve kokteyle, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Çetin Gümüş, Müdür yardımcıları, şube müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve emniyet çalışanları katıldı.

İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve eşi Emine Bektaş'ın davetlileri kapıda karşılamasının ardından, protokol üyeleri ile Polis Sergisi açılışını gerçekleştirdiler. Burada İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'a kara kalem ile yapılmış portre resmi hediye edildi. Polis Sergisi'nin açılışının ardından trafik gereçleri statlarının gezilmesinin ardından kokteyle geçen heyet burada canlı müzik eşliğinde ikramlar sunuldu.

Gece, kesilen pasta ve çekilen hatıra fotoğrafların ardından son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Haftası Sergi ve Kokteyl ile Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement