Polis Lojmanlarında Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Polis Lojmanlarında Yangın Tatbikatı

Siirt'teki polis lojmanlarında gerçekleştirilen yangın tatbikatı, gerçeğini aratmadı.

19.11.2015 17:36

Siirt'teki polis lojmanlarında gerçekleştirilen yangın tatbikatı, gerçeğini aratmadı.

Siirt Belediyesi'nce Şehit Ali Düger Polis Lojmanlarında düzenlenen tatbikat öncesinde İtfaiye Amiri Misbah Yılmaz, Siirt Emniyet Müdürlüğü personelini bilgilendirdi.

Kuru yangın, akaryakıt yangını ve diğer yangın çeşitlerini söndürme tatbikatlarının ardından yangından etkilenen kişilerin nasıl kurtarılması gerektiği konusunda uygulamalı olarak bilgi verildi.

Tatbikatın ardından açıklamada bulunan Yılmaz, daha önce verdikleri bilgilerin ardından yangın tatbikatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü personeliyle verimli bir tatbikat gerçekleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Yangın ve diğer tatbikatlar hayati önem taşıyor. Gayemiz ve düşüncemiz vatandaşlarımızı meydana gelebilecek yangınlara karşı nasıl bir tedbir almaları gerektiği konusunda bilgilendirmektir" dedi.

Vatandaşların itfaiyenin telefonlarını gereksiz yere meşgul etmemeleri gerektiğini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Çünkü vatandaşlarımızın gereksiz yere telefonları meşgul ettiği anda gelebilecek bir yangın ihbarı doğru olabilir. Maalesef bazı vatandaşlar gereksiz yere itfaiyenin numaralarını meşgul ediyor. Gerekli olmadığı sürece itfaiyenin numaralarını meşgul etmesinler. Bir başka konu ise, vatandaşlarımız yangın ihbarında bulunduğu zaman doğru bir şekilde adres bildirmeleri lazım. Bir de telefon numaralarını doğru bir şekilde versinler. Çünkü acil durumlarda ekiplerimiz kendilerine dönüş sağlayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Lojmanlarında Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement