Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü

Ardeşen'de kutlamalar kapsamında tören düzenlendi.

10.04.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardeşen'de, Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Adem Ten, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Turhan Sarı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Sarı, burada yaptığı konuşmada, suç ve suçlularla mücadelede başarının en önemli unsurunun vatandaş desteği olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Teşkilat olarak hedefimiz, kendi ihtiyaçlarımızı belirleyip çözüm getiren, halkla iyi iletişim kuran, etkili ve modern yapıya kavuşmaktır. Teşkilat olarak bu güne kadar birlikte yaptığımız çalışmalarla halkın sevgi, güven ve desteğini aldık. Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerde insan haklarına saygılı, hukuk üstünlüğüne inanan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, demokratik, laik Cumhuriyetimizin bir kurumu olarak aynı inanç ve özveriyle görevimizi sürdüreceğiz."

Kutlamalar kapsamında daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resepsiyon düzenlendi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement