Polise Saldıran Şüphelinin Yakalanması Kamerada - Son Dakika
Güncel

Polise Saldıran Şüphelinin Yakalanması Kamerada

Adana'da yasa dışı gösteride polis ekiplerine el yapımı patlayıcı ve molotofkokteyliyle saldıran şüphelilerden birinin yakalanma anı kameraya yansıdı.

03.05.2016 09:58

Adana'da yasa dışı gösteride polis ekiplerine el yapımı patlayıcı ve molotofkokteyliyle saldıran şüphelilerden birinin yakalanma anı kameraya yansıdı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde iki gün önce terör örgütü PKK yandaşı bir grup, yasa dışı gösteri düzenledi. Bunun üzerine polis ekipleri, bölgeye giderek grubun dağılması yönünde uyarıda bulundu.

Gruptakilerin bazıları, uyarılara rağmen dağılmayarak polis ekiplerine el yapımı patlayıcı ve molotofkokteyliyle saldırdı.

Zırhlı polis aracının kamerasına yansıyan görüntülere göre, molotofkokteyliyle saldıran gruptaki 6 kişi güvenlik güçlerinin harekete geçmesi üzerine bir sokağa giriyor.

Polis ekipleri, zırhlı araçla bir süre sokakta saldırganları takip ediyor. Şüphelilerden bazıları farklı bir sokağa yönelirken, aynı yönde kaçmayı sürdüren ve grubun arkasında kalan bir şüpheli, aracın hafif şekilde çarpmasıyla dengesini kaybederek yere düşüyor. Polis ekiplerinin araçtan inip yakalamak için peşine düştüğü şüpheli, yerden kalkıp kaçmaya çalışırken tekrar yere düşünce yakalanıyor.

Gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şüpheli M.K'nin (20), terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin mahalle sorumlusu olmaktan hakkında daha önce işlem yapıldığı belirlendi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polise Saldıran Şüphelinin Yakalanması Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement