Polisi Dolandırıcı Sandığı İçin 'Dur' İhtarına Uymamış - Son Dakika
Güncel

Polisi Dolandırıcı Sandığı İçin 'Dur' İhtarına Uymamış

Polisi Dolandırıcı Sandığı İçin \'Dur\' İhtarına Uymamış

Aksaray'da 40 yaşındaki Mustafa Us, rutin yol kontrol uygulaması yapan polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı.

12.02.2015 15:51

Aksaray'da 40 yaşındaki Mustafa Us, rutin yol kontrol uygulaması yapan polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Kovalamaca sonucu yakalanan Us, polisi dolandırıcı sandığı için kaçtığını öne sürdü.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında Sağlık Beldesi yolu Hürriyet Mahallesi girişinde meydana geldi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, rutin yol kontrol uygulaması sırasında bir otomobili durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan sürücü otomobiliyle hızla kaçmaya başladı. Bunun üzerine polisle, kaçan otomobil arasında kovalamaca başladı. Otomobil, Askerlik Şubesi yakınında polis araçlarıyla yolun kapatılmasıyla durduruldu.  Sürücü Mustafa Us, gözaltına alındı. Otomobilde ve sürücü üzerinde yapılan aramada her hangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Gözaltına alınan Us, gazetecilerin niçin kaçtınız sorusuna "Dolandırıcı sandım, kaçtım" cevabını verdi.

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Us, hakkında tehlikeli araç kullanmak ve kırmızı ışık ihlalinden 500 lira para cezası uygulandığı belirtildi. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisi Dolandırıcı Sandığı İçin 'Dur' İhtarına Uymamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement