Polisin Yakaladığı Tacizci: Yapmadan Duramıyorum - Son Dakika
Güncel

Polisin Yakaladığı Tacizci: Yapmadan Duramıyorum

Polisin Yakaladığı Tacizci: Yapmadan Duramıyorum

Konya'da otobüs ve tramvaylarda üniversite öğrencilerini taciz ettiği öne sürülen 38 yaşındaki B.Ç. polisteki ifadesinde, "Sürekli yapıyorum. Yapamadan duramıyorum" dedi.

25.12.2014 11:06  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da evli ve 2 çocuk babası 38 yaşındaki B.Ç., otobüs ve tramvaylarda özellikle üniversite öğrencisi kızları fiziki taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Son iki ayda 500'ün üzerinde otobüs ve tramvaya bindiği saptanan B.Ç., polise verdiği ilk ifadesinde, "Bu iş bende hastalık oldu. Sürekli yapıyorum. Yapamadan duramıyorum" dediği öne sürüldü.

KAMERA KAYITLARIYLA YAKALANDI

Merkez Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 10 gün önce polis merkezine gelen üniversite öğrencisi iki kızın 'Cinsel saldırıya' uğradıkları yönünde şikayetleri üzerine çalışma başlattı. Öğrencilerin ifadesi doğrultusunda şüphelinin eşkalini belirleyen polis, otobüs ve tramvay duraklarındaki gişeler ve çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altında aldı. Eşkale uygun bir kişinin insanların yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde özellikle üniversite güzergahındaki otobüs ve tramvayları sık kullandığı tespit etti.

SINIRSIZ BİNİŞ KARTI ALMIŞ

Bunun üzerine polis, şüphelinin toplu taşıma araçlarını kullandığı saatlerde duraklarda bekleyip, şüpheliyi takibe aldı. Yapılan çalışma sonucu kunduracılık yapan B.Ç., dün Selçuklu İlçesi'ndeki Alaaddin Bulvarı'nda bulunan otobüs durağında gözaltına alındı. Polis, B.Ç.'nin son 2 ayda 500'ün üzerinde otobüs ve tramvayı kullandığı, toplu taşıma araçlarını rahat kullanabilmek için sınırsız biniş kartı aldığına saptadı.

PES DEDİRTEN SAVUNMA

Son 1 yıldır kadınlara cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen B.Ç., verdiği ilk ifadesinde, "Bu iş bende hastalık oldu. Sürekli yapıyorum. Yapamadan duramıyorum" dediği ifade edildi. B.Ç. polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisin Yakaladığı Tacizci: Yapmadan Duramıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • harbi erkek: hatice adlı yorumcuya atfen:::çok doğru söylüyosunda ;tranvaydaki, otobüsteki o kızlar zenginlere kendi kendilerimi peşkeş çekmek için çabalamıyolarmı zaten! sonuç: para. . . yani tranvay ve otobüsteki sapıklarında çok parası olsaydı o kızlar şikayetçi rahatsız olmazlardı yani rahatsız olmazlardı aksine çok mutlu olurlardı. bizlerde fakirlerinde sapıklık yaptıklarını duymazdık. . . önemli olan şeytanın ilk kadın mı erkeğin mi içine kaçtığı değil, ilk bunu kimin tetiklediğidir. kadınlar yaradanımıza süslenmeyi öğrenmelidir artık 13 21 Yanıtla
  • Aybars : Bu adam cezaevi yerine akıl hastanesine gönderilmeli bence.. 31 3 Yanıtla
  • vatandaş: bu devirde kadın gibi kadın zor bulunur. 21 12 Yanıtla
  • neco: Alismis kudurmustan beterdir. sapik sapikligini, hirsiz hirsizligini yapmadan duramaz. 24 6 Yanıtla
  • BANU İŞCİ: Adamın kendine hasta dedirtip , paçayı yırtmaya çalışmasından başka bir şey değil bu. . . pis tacizcii. . . 20 7 Yanıtla
  • star: vereceksin bunu başka bir yapmadan duramayanın eline 21 2 Yanıtla

Advertisement