Polisten Başarılı Öğrencilere 'Atlı' Ödül - Son Dakika
Yerel

Polisten Başarılı Öğrencilere 'Atlı' Ödül

Polisten Başarılı Öğrencilere \'Atlı\' Ödül

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü Kütahya'da başarılı öğrencileri diğer öğrencilere örnek olmaları için at bindirdi.

05.06.2014 21:58  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü Kütahya'da başarılı öğrencileri diğer öğrencilere örnek olmaları için Rahvan Atlı Spor Tesisleri'nde at bindirdi.

Kütahya Atatürk Teknik Lisesi'nde okuyan yaklaşık 50 öğrenciye yetkililer tarafından atlar hakkında bilgiler verildi. İlk defa ata binen öğrenciler oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Başarılı 50 öğrenci at üzerinde kısa bir tur attı.

Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulüp Başkanı Birol Babanoğlu başarılı öğrencileri ağırlamaktan memnun olduklarını ifade ederek, "Kütahya Çocuk Şube Müdürümüz Serdar Kan ile birlikte iş birliği içerisinde Kütahya'daki başarılı öğrencilerimizi sene sonunda başarılarından dolayı, kendilerini ödüllendirmek doğrultusunda atla insanları ve çocuklarımızı buluşturalım istedik. Çocuk Şube müdürümüze de teşekkür ederim. Biz böyle ilgiler istiyoruz. Kütahya halkından ve diğer çocuklardan da burayı tercih etmelerini, bizimle gelip tanışmalarını ve bu atları onlara sevdirmek istiyoruz. Emniyet Müdürlüğümüze öğrencileri buraya getirdikleri için çok teşekkür ederiz"dedi.

Birol Babanoğlu çocuk gelişiminde atlı sporlarla uğraşmanın çok önemli olduğunu belirterek, "Ben 48 yaşındayım 25-30 yıldır bu işi profesyonel olarak yapıyorum. Şimdiye kadar en az 50-60 tane özürlü çocukla çalışma yaptım. Yüzde 100 onlarda gelişim kaydettik. Daha fazlasına hizmet etmek istiyoruz. Atlarla uğraşmak onlara dokunmak çocukların gelişiminde büyük önem taşıyor. Tüm Kütahyalılar'ı Kütahya Belediyesi'nin yaptığı atlı spor tesisimize bekliyoruz" diye konuştu.

İlk defa ata binen öğrenciler yaşadıkları bu ilk deneyim için çok heyecanlandıklarını ancak çok güzel bir duygu olduğunu sözlerine ekledi.

Öğrenciler atlarla attıkları turun ardından, atların ahırlarını da gezdiler. Atlar hakkında ayrıntılı bilgi alan öğrencilere program sonunda atların rahvan koşu şekli ile ilgili örnekler gösterildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisten Başarılı Öğrencilere 'Atlı' Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement