Polisten Kaçan Hırsızlık Şüphelisi Dereye Atlayıp İzini Kaybettirdi - Son Dakika
Güncel

Polisten Kaçan Hırsızlık Şüphelisi Dereye Atlayıp İzini Kaybettirdi

Polisten Kaçan Hırsızlık Şüphelisi Dereye Atlayıp İzini Kaybettirdi

Zonguldak'ta, hırsızlık suçundan aranan 25 yaşındaki Turan D., kent merkezinde polisle yaşanan kovalamacada dereye atlayarak izini kaybettirdi.

04.11.2015 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, hırsızlık suçundan aranan 25 yaşındaki Turan D., kent merkezinde polisle yaşanan kovalamacada  dereye atlayarak izini kaybettirdi.

Son olarak bir iş yerinden cep telefonu çalan, daha önce de hırsızlıktan aranan Turan D.'nin Asma Mahallesi'nde olduğu ihbarını alan polis harekete geçti. Mahallede arama başlatan polis, Turan D.'yi sokakta yürürken gördü. Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu Turan D., kaçıp, kentin en işlek caddesi Gazipaşa'dan geçen ve az miktarda su bulunan Asma Deresi'ne atladı. Polisler, dere boyunca önlem aldı, ancak şüpheli dereden çıkmadı. 2 polis memuru, bir süre sonra itfaiyenin getirdiği çizmeleri giyerek dereye girdi. Polislerin, köprünün altında ve dere boyunca yaptıkları aramada Turan D. bulunamadı. Çevrede toplanan kalabalık, deredeki arama çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Bir süre sonra derede arama çalışmalarına son verildi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Kaçan Hırsızlık Şüphelisi Dereye Atlayıp İzini Kaybettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement