Polisten Ölüm Satanlar İçin Çağrı - Son Dakika
Güncel

Polisten Ölüm Satanlar İçin Çağrı

Polisten Ölüm Satanlar İçin Çağrı

İzmir'de, sokaklarda uyuşturucu sattıkları için "torbacı" denilen kişilere yönelik etkin bir mücadele başlatan polis, vatandaşlardan da yardım istedi.

18.06.2015 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, sokaklarda uyuşturucu sattıkları için "torbacı" denilen kişilere yönelik etkin bir mücadele başlatan polis, vatandaşlardan da yardım istedi. Kendilerine uyuşturucu satıcılarına yönelik daha fazla bilgi gelmesi durumunda bu kişilerin yakalanmalarının daha kolay olacağı belirtildi. Polisin son operasyonunda da uyuşturucu hap ve esrarla yakalanan 30 zanlıdan, 26'sı tutuklandı. Okulların kapanmasının ardından özelilkle tatil beldelerinde faaliyet göstermek isteyen uyuşturucu satıcılarına yönelik İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdrülüğü ekipleri, bir süre önce takip başlattı. Kent merkezinin yanı sıra Menemen Asarlık Mahallesi'nde, "torbacı" diye bilinen sokak satıcılarının yoğun olarak faaliyet gösterdikleri ortaya çıktı. Uyuşturucu satıcılarının satış yaptıkları alanların ve saklandıkları adreslerinin tespit edilmesiyle de operasyona başlandı. Çoğunluğu Menemen'deki 20 adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda 30 kişi gözaltına alındı. Zanlıların üzerlerinde ve baskın yapılan adreslerdeki aramalarda uyuştucu hap ile esrar ele geçirildi. Suçlamaları kabul etmeyen ve hemen hepsi içmek amacıyla uyuşturucu bulundurduklarını ileri süren gözaltıdaki zanlılar adliyeye sevkedildi. Zanlılardan, 26'sı tutuklandı, 4'ü de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, 7 kişinin de arandığı belirtildi.

POLİS VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

Operasyonla, sokaklarda ölüm saçan uyuşturucu satıcılarına büyük darbe vuran emniyet yetkilileri, çalışmalarının aralıksız süreceğini bildirdi. Emniyet yetkilileri, vatandaşlardan yardım isteyip, kendilerine uyuşturucu satıcılarına yönelik daha fazla bilgi gelmesi durumunda bu kişilerin yakalanmalarının daha kolay olacağını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Ölüm Satanlar İçin Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement