Polisten PKK Operasyonunda Uyuyan Çocuk Hassasiyeti - Son Dakika
Güncel

Polisten PKK Operasyonunda Uyuyan Çocuk Hassasiyeti

Polisten PKK Operasyonunda Uyuyan Çocuk Hassasiyeti

Adana'da polis, PKK'ya yönelik bir operasyon sırasında girdiği evde uyuyan çocuğun uyanmaması için el feneriyle arama yaptı.

04.11.2015 16:39

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 2'sinin yaşı küçük 7 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında polis evde uyuyan çocukları uyandırmamak el feneriyle arama yaptı.

KCK SORUMLUSU GÖZALTINA ALINDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, terör örgütü PKK/KCK adına şehir yapılanmasını çökertmek amacıyla çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonrasında Küçükdikili Çınarlı ve Kavaklı mahallelerinde önceden belirlenen adreslere Sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, KCK sorumlusu olduğu belirlenen Ramazan T. ile HDP üyesi Mehmet T., Mehmet K., Mehmet A., Şakir G., H.E. ve Ö.E. gözaltına alındı.

5 KİŞİ SORGUYA ALINDI

Çocuklar ifadeleri alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, 5 kişi ise TEM Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

UYKUDAKİ ÇOCUKLARA DİKKAT ETTİ

Günün ilk ışıkları ile belirlenen adreslere giren Özel Harekat ve TEM Şubesi ekipleri, örgüt üyelerini yataklarında yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar sorgu için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.TEM Şubesi polisleri, zanlıların evlerinde tek tek arama yaptı. Aramalar sırasında, uykudaki çocukları rahatsız etmemeye dikkat etti. Çocukları uyandırmamak için evin lambasını yakmayan polisler, el fenerleri yardımı ile arama yaptı.

ZANLI SAYISI 8'E YÜKSELDİ

Evlerde yapılan aramalarda, örgütsel döküman, operasyonlarda ölü olarak ele geçirilen örgüt üyelerine ait fotoğraflar ve dijital verilerin saklandığı bellek taşıyıcılar ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere TEM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Ekiplerin gün içerisinde yaptığı çalışmalarda gözaltına alınan zanlı sayısı da 8'e yükseldi.

Son Dakika Güncel Polisten PKK Operasyonunda Uyuyan Çocuk Hassasiyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • ibo: vay nekadar merhemetli polis varmiş ya bu cocuklari ölduren kim gine polis iki yuzlu kendini kandirirsin başa kimse deyil 25 85 Yanıtla
    Seckin: Yola döşedikleri bombaları patlatan kim evlere zorla girip canlı kalkan yapan kim çoçukların arkasına saklanıp polise Ateş edip etek giyip kaçan kim mal 20 6 riza: Ibo sana daha demin şaydirdim yayinlamadikar anla sen ne istiyorsun polislerden lan 9 3 trabzonlu: Onları polisin önüne atan taş attıran kim. At gözlüğünü çıkar. Çocuk düşmanı pkk. 7 2
  • pala: Vatandasin ufacik cocuklarin gozune biber gazi sikarlar pkk ya fener bile tutmazlar... 9 71 Yanıtla
    hazin son: SEN KESİN CHP LİSİN SİHNİYETSİZ BOŞ KONUŞTUGUNDAN BELLİ :) 2 0 edm: ufacık çocuk dediğin kesin molotof atandı 2 0
  • Kürdo: Helal olsun polisimize 25 10 Yanıtla
  • psiko: Polis limon sat onurlu yaşa 7 25 Yanıtla
  • vatan sevdalısı (polis we asker sevdalilari) : ışte bu vatan size minnettar 26 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement