Pompalı Gaspçılar Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Pompalı Gaspçılar Güvenlik Kamerasında

Pompalı Gaspçılar Güvenlik Kamerasında

Mersin’de, son bir ay içerisinde üç petrol istasyonunu pompalı tüfekle basıp çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra para ve sigara gasp eden iki kişi, polis tarafından yakalandı.

16.01.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, son bir ay içerisinde üç petrol istasyonunu pompalı tüfekle basıp çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra para ve sigara gasp eden iki kişi, polis tarafından yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 2014 yılı Aralık ayı içerisinde merkez Mezitli ve Toroslar ilçelerinde üç petrol istasyonunda yaşanan silahlı gasp olaylarıyla ilgili çalışma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerindeki güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışma neticesinde zanlıları tespit eden polis, Osman U. (22) ve Yaşar Ç. (23) adlı kişileri gözaltına aldı. Kamera görüntülerinden tespit edilen iki şüphelinin, son iki soygunu, çaldıkları iki otomobille gerçekleştirdikleri, soygun sonrası ise çaldıkları araçları aynı yere götürüp geri bıraktıkları anlaşıldı. Zanlıların, 3 olayda yaklaşık 10 bin lira para ve 100 karton sigara çaldıkları belirtildi.

İki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Bu arada, Mersin'deki petrol istasyonu soygunlarının içerisinde yer aldıkları belirlenen 3 kişinin ise hala başka suçlardan cezaevinde oldukları ifade edildi. Cezaevindeki zanlılardan İsmail Ş.'nin, bütün soygunlarda bizzat yer aldığı kaydedilirken, zanlının evinde yapılan aramada çok sayıda çalıntı ehliyet ve kredi kartı ele geçirildi.

İSTASYON ÇALIŞANIYLA TOKALAŞARAK AYRILDILAR

Adliyeye sevk edilen iki şüphelinin, petrol istasyonlarında gerçekleştirdikleri silahlı gasp olayının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

13 Aralık 2014 tarihinde meydana gelen olayın görüntülerine göre; istasyonun market bölümüne gelen pompalı tüfekli iki kişi, çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki paraları ve tezgahtaki sigaraları alıyor. Zanlılar bir kaç dakika süren soygun sırasında iş yeri çalışanı ile de bir müddet konuşuyor. Şüphelilerden silahlı olanı, soygunun sonunda korkudan yerinden bile kımıldayamayan iş yeri çalışanının elini sıkarak olay yerinden ayrılıyor. İkinci olayda ise, iş yeri çalışanının etkisiz hale getiren silahlı soyguncular, bir odaya kapattıktan sonra markette bulunan para ve sigaraları alarak kaçıyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pompalı Gaspçılar Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement