Pompalı Tüfek Hırsızları Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfek Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Pompalı Tüfek Hırsızları Yakayı Ele Verdi

İzmir’in Urla ilçesinde, av malzemeleri satan iş yerinden çeşitli markalarda 14 adet pompalı-av tüfeği, av bıçakları, kuru sıkı tabancalar ile 600 çalan hırsılar yakalanırken ayrıca şüphelilerden 30 adet ruhsatsız pompalı tüfekte ele geçirildi.

13.03.2015 15:37

İzmir'in Urla ilçesinde, av malzemeleri satan iş yerinden çeşitli markalarda 14 adet pompalı-av tüfeği, av bıçakları, kuru sıkı tabancalar ile 600 çalan hırsılar yakalanırken ayrıca şüphelilerden 30 adet ruhsatsız pompalı tüfekte ele geçirildi.

İki hafta önce Urla ilçesinde faaliyet gösteren, işletmeciliğini E.A.'nınn yaptığı av malzemeleri satan iş yerinin kepenk kilitleri kırılarak işyerinden çeşitli markalarda 14 adet pompalı-av tüfeği, av bıçakları, kuru sıkı tabancalar ile 600 TL nakit para çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Polis hırsızlık olayının kiralık beyaz bir oto ile gerçekleştirildiği, aracı kiralayan U.A. isimli şahsın çoğunluğu hırsızlık olmak üzere toplam 19 adet suç kaydı bulunduğu tespit etti. Ayrıca kiralık aracın ise yine Urla ilçesinde 2 ayrı marketten hırsızlık olayında da kullanıldığı belirlendi. Polis çalışmalar neticesinde, hırsızlık olaylarını U.A. ile birlikte E.T., A.K., M.H. ve Z.A. isimli şahısların gerçekleştirdiğini belirledi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak değişik adreslere yapılan eş zamanlı operasyon sonucunda, M.H. ve A.K. isimli şüpheliler av bayiinden çalınan malzemeler ile yakalanırken B.G. isimli şahsın evinde menşei belli olmayan 30 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen A.K. tutuklanırken M.H. ve B.G. serbest bırakıldı. diğer zanlıları yakalama çalışmaların devam ettiği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfek Hırsızları Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement