Popçu Simge Sağı'ndan Hayranlarına Maxi Singel Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Popçu Simge Sağı'ndan Hayranlarına Maxi Singel Müjdesi

Popçu Simge Sağı\'ndan Hayranlarına Maxi Singel Müjdesi

Yaz aylarının en çok dinlenen şarkılarından 'Miş Miş' ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken popçu Simge Sağın, Kırklareli'ndeki bir eğlence mekanında konser verdi.

17.10.2015 12:22

Yaz aylarının en çok dinlenen şarkılarından 'Miş Miş' ile müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken popçu Simge Sağın, Kırklareli'ndeki bir eğlence mekanında konser verdi.

Popçu Simge Sağın, konsere çıkmadan önce gazetecilerle görüşürken, kısa bir süre içinde sevgilisi Ozan Bayraş ile birlikte hazırladıkları yeni maxi singelin hazır olacağını söyledi. Sağın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olduğunu hatırlatırken şöyle dedi:

"Bir mesleği çok iyi yapıp çok büyük başarılara imza atmak istiyorsanız bunun eğitimin almanız gerektiğini düşünüyorum. Sadece tek taraflı 'alaylıyım' diyerek 'hemen bir yere gireyim, popüler olayım' diye bir mantıkla yola çıkıldığında sonu hüsranla bitiyor. O yoldan gidenlerin geleceğini hep görüyoruz, bir yerde tıkanıyorlar. Ben hem okullu hem de alaylıyım. Eğitimin şart olduğunu düşünüyorum."

MAXİ SİNGLE ÇIKARTACAK

Hayranlarına çok yakında maxi singel çıkartacağı müjdesini veren Simge Sağın, "Buradan müjdeyi veriyorum. 'Miş miş' gibi değil, cover değil tamamen kendi bestelerimizden oluşan, Türkiye'deki bilinen bestecilerden sözler ve müzikler aldık. Kendi şarkım da var içinde. Çıkış şarkım Ozan'la ikimizin şarkısı. Üç tane birbirinden güzel slow şarkı geliyor" diye konuştu.

Simge Sağın'a Kırklareli'ye özgü Hardaliye hediye edildi. Daha sonra konser vereceği eğlence mekanına geçen Simge Sağın, burada sevilen şarkılarını söyledi. - Kırklareli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Popçu Simge Sağı'ndan Hayranlarına Maxi Singel Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement