Potada Heyecan Başladı - Son Dakika
Güncel

Potada Heyecan Başladı

Potada Heyecan Başladı

Esenler Belediyesi tarafından ikinci kez düzenlenen Basketbol Turnuvası, oynanan ilk müsabakalar ile başladı.

03.09.2015 11:39  Güncelleme: 11:40

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu yıl ikincisini düzenlediği basketbol turnuvası, yine kıran kıran mücadele ile başladı. Kemer Mahallesi'ndeki Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ve sekiz takımın katıldığı turnuva, Atışalanı Anadolu Lisesi - Beykoz Kartalları müsabakası ile başladı. 2, 4 ve 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvanın yarı final ve final maçları ise 12, 13 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

ATIŞALANI KAZANDI

Turnuvanın ilk maçında Atışalanı Anadolu Lisesi Beykoz Kartallarını 80 - 45 mağlup etti. İlk çeyrek Atışalanı Anadolu Lisesi ataklarına güçlükle karşılık veren Beykoz Kartalları, maçın ilerleyen dakikalarında rakibinden gelen yoğun ataklara karşı koyamayarak mağlup oldu.

BEYLİKDÜZÜ FARKLI

Günün ikinci maçı ise Pars Spor Kulübü ile Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü arasında oynandı. Maçın ilk çeyreğinde rakipler öncelikle sakin bir oyun sergilerken maçın ilerleyen çeyreklerinde Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü mücadeleye ağırlığını koyarak maçı 82 – 16 gibi farklı bir skorla kazandı.

BEŞİKTAŞ MAĞLUP

Günün üçüncü karşılaşmasında Beşiktaş Akademi Spor Kulübü ile Altınova Spor Kulübü arasında oynandı. Maçın ilk çeyreğinden sonra çeyreğine kadar çekişmeli geçen mücadelede Altınova Spor Kulübü, Beşiktaş Akademi Spor Kulübünü 54 – 41 mağlup etti.

FENERBAHÇE İKİ ÇEYREKTE KAZANDI

Günün son karşılaşması Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü ve İstanbul Atak Spor Kulübü arasında oynandı. Maçın ilk iki çeyreğinde iki takımın mücadelesi eşit görünse de Fenerbahçe Avrupa Spor Kulübü son iki çeyrekte 54 – 38 üstünlük sağlayarak maça damgasını vurdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Potada Heyecan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement