Potanın Efeleri Basketbolu Sevdirdi - Son Dakika
Güncel

Potanın Efeleri Basketbolu Sevdirdi

Son maçında tamamen dolu tribünlere oynayan Potanın Efeleri Ormanspor oynadığı oyun ve galibiyetleri ile her hafta daha fazla seyirciyi salona çekiyor.

25.11.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu oynanan karşılaşmada Ligin en güçlü ekiplerinden gösterilen İstanbulspor'u bir ara 20 sayı geriye düştükleri maçta yenerek büyük beğeni toplayan Muğla'nın tek Basketbol Temsilcisi 3.Lig takımı Ormanpor ilde POTANIN EFELERİ olarak anılıyor.

Bu hafta başı ligde 5.sırada olan Ormanspor Favori gösterilen İstanbulspor'u yenerek ligde 3.sıraya yükselmesi bu ilgiyi daha da arttırdı.

Başarılı oyuncuları Cem Koçal,Volkan İncekara, Hüseyin Nuriler, Feyyaz İrdel, Orkun Şenel, Veysel Kortak en beğenilen oyuncular arasında yer alırken özellikle takıma sonradan katılan aynı zamanda Ümit Milli Takım oyuncusu olan 77 forma numaralı Cem Koçal oynadığı basketbol ile seyircilerden büyük alkış alıyor. İlk zamanlarda agresif tavırları ile tepki çeken Cem Koçal attığı 3lüklerle seyirci ile arasında ki buzları eritmeyi başardı.

Ormansporun hafta sonu kendi evinde oynadığı karşılaşmayı Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'de izleyenler arasında idi.

En büyük şanslarının yönetimde görev yaptıkları Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Orman İşletme Müdürü ve 2.Başkan Ali Yapmış ve Muhasip üye Muhittin Akçay olduğunu söyleyen Yeşil beyazlı Potanın Efelerinin Genel menajeri İlker Cömert; yoğun ormancılık faaliyetlerinin yanı sıra aslında görevleri olmamasına rağmen ilde basketbolu ayakta tutmak için çok çaba sarf ettiler. Bu çaba bizi 3.lige kadar çıkarttı 1991 yılında kurulduk ama 5 yıldır Tüm Türkiye Muğla Basketbolunu Muğla Ormanspor'u konuşuyor. Bunun için çok mutluyuz dedi.

Gelinen noktada tüm ekonomik çıkmaza rağmen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzden, Salon Amirimize, Basketbol İl Temsilcimizden, genç yaşlı tüm taraftarlarımıza fedakar Orman işçilerimize, çalışanlarımıza herkesin bu başarı öyküsünde büyük katkısı var diyen Muğla Ormanspor Genel menajeri İlker Cömert; Daha ilerisi için ve daha doğrusu ayakta kalmak için desteğe ihtiyacımız var. Çok büyük ekonomik sorunlar yaşıyoruz. Açıkçası maddi olarak hiçbir destekte görmüyoruz. Biz İstanbulspor maçını çoktan unuttuk. Cuma günü gideceğimiz Bursa deplasmanına nasıl gideriz, nerde kalırız, onun derdine düştük. Biz bu yoğun ilginin muhakkak maddi destek olarakta döneceğine inanıyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Potanın Efeleri Basketbolu Sevdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement