Poyrazlar Gölü, Ziyaretçilerin Gözdesi Oldu - Son Dakika
Güncel

Poyrazlar Gölü, Ziyaretçilerin Gözdesi Oldu

Adapazarı ilçesine 10 kilometre mesafedeki 1. derece doğal sit alanı Poyrazlar Gölü, her yıl binlerce yaban kuşuna ev sahipliği yapıyor.

03.05.2016 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı ilçesine 10 kilometre mesafedeki 1. derece doğal sit alanı Poyrazlar Gölü, her yıl binlerce yaban kuşuna ev sahipliği yapıyor.

Mesire alanının işletmecisi Hakkı Tank, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Göle sadece Sakaryalıların değil birçok ilden turlar ve özel araçları ile günü birlik tatilcileri ağırladıklarını dile getiren Tank, "Hafta sonları ortalama beş bin kişi civarında vatandaşlarımız geliyor. Vatandaşlar pikniklerini yapıyor, eğleniyor." dedi.

Hakkı Tank, Poyrazlar Gölü alanının Karasu, Adapazarı Poyrazlar Mahallesi girişinden başlayıp Söğütlü ilçesi Akarca Mahallesi girişinde bittiğini belirterek, "İsteyen çamlık içerisinde piknik yapıyor. İsteyen ise gölde balık tutuyor. Deniz bisikletleri ile kayıklar ile geziyorlar. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerini sağlamak için gereken önlemlerimizi aldık. Devamlı sivil devriyelerimiz geziyor. Vatandaşlarımızdan ricamız lütfen kullandıkları yerleri temiz bıraksınlar." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Poyrazlar Gölü, Ziyaretçilerin Gözdesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement