Pozantı'da Endüstriyel Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Pozantı'da Endüstriyel Ağaçlandırma Çalışmaları

Pozantı\'da Endüstriyel Ağaçlandırma Çalışmaları

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nce Pozantı İşletme Müdürlüğü dahilindeki Fındıklı ve Karakuz mevkilerinde programa alınan endüstriyel ağaçlandırma sahalarındaki çalışmalar tamamlandı.

04.01.2016 10:31

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nce Pozantı İşletme Müdürlüğü dahilindeki Fındıklı ve Karakuz mevkilerinde programa alınan endüstriyel ağaçlandırma sahalarındaki çalışmalar tamamlandı.

Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma Şubesi tarafından takip edilen çalışmaların fidan dikimi bölümü her iki mevkideki toplam 80 hektar sahada gerçekleştirildi.

Ağaçlandırma Şube Müdürü İlhan Köse, sahaların boşaltılmasından bugüne kadar yapılan tüm hazırlıkların tekniğine uygun yapıldığını belirtti. Özellikle toprak işlemenin önemini vurgulayan Köse, 30 yıllık süreçte yapılacak bakım çalışmalarıyla hedeflenen amaca ulaşılacağını söyledi.

Bu tür ağaçlandırmaların odun hammaddesi ihtiyacını çözeceğini, yurt dışından hammadde teminini bitireceğini ve yurt içindeki yatırımcılara da düzenli mal ve hizmet üreteceğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pozantı'da Endüstriyel Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement