Prandelli'yi Göndermenin Bedeli 2.2 Milyon Euro! - Son Dakika
Spor

Prandelli'yi Göndermenin Bedeli 2.2 Milyon Euro!

Galatasaray, İtalyan hocanın görevine son verirse, 2 milyon 295 bin euroyu bulan garanti parasının tamamını ödemek zorunda.

27.10.2014 11:01  Güncelleme: 11:05

Süper Lig'in 7.haftasında Başakşehir'e 4-0 mağlup olan Galatasaray'da moraller bozuk. İtalyan Teknik Direktör Prandelli topun ağzında ancak dudak uçuklatan tazminatı sarı-kırmzılı yönetimi düşündürüyor.

YÖNETİM ÇALIŞAMALARA BAŞLADI

Galatasaray'da yeni yönetim, seçimi kazanır kazanmaz işbaşı yaptı. Divan Kurulu'ndan yarın mazbatasını alacak olan Duygun Yarsuvat ve arkadaşları, vakit kaybetmeden sarı-kırmızılıları düzlüğe çıkaracak projeler konusunda çalışmalar için kolları sıvadı.

SÖZLEŞMENİN KOŞULLARI İNCELENDİ

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılıların ilk ilgilendiği konu, teknik direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesi oldu. Borussia Dortmund maçının ardından, "Hedefimiz 4. yıldız" diyerek Süper Lig'e döndüğünü belirten İtalyan çalıştırıcının bu tavrını içine sindiremeyen yönetim, mukavelenin koşullarına baktı.

2 MİLYON 265 BİN EURO

Buna göre; Galatasaray, Prandelli'nin görevine son vermek isterse, 2 milyon 295 bin euroyu bulan garanti parasının tamamını ödemek zorunda... Şu ana kadar Prandelli'ye 1 milyon euro civarında ödeme yapıldığı dile getirildi.

Prandelli\'yi Göndermenin Bedeli 2.2 Milyon Euro!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Prandelli'yi Göndermenin Bedeli 2.2 Milyon Euro! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • canan: gönderin gitsin. parası yetmezse fenerden istesin. 6 1 Yanıtla
  • 06 LI: florya kapılarını açık bırak biraz kendi gider bedelsiz :D:D:D sabri gelir belki 5 0 Yanıtla
  • x-man: Hedef 4 yıldız . . . . senyör Prandelli. . . . içerde dışarda ''4 G O L'' ( Quadro Goal) yemek değil. . . Kapiş 3 0 Yanıtla
  • HÜRREALİST: abi adam kalıp işler daha kötüye gitmesi yerine gönderin ve bu parayı ödeyin daha iyi. sonuçta yine ödeyeceksiniz bu parayı. Prandelli bu takımın hocası değil, mümkünse Türkiye ye bir daha gelmesin. Byy Byy Pro görüşmemek üzere get out. . . . 2 0 Yanıtla
  • bir dost: sakın göndermeyin hatta uzun vadeli sözleşme yenileyin 0 0 Yanıtla

Advertisement