Prim Turnuvasında Batmanlı Muhammed Acar Bronz Madalya Aldı - Son Dakika
Spor

Prim Turnuvasında Batmanlı Muhammed Acar Bronz Madalya Aldı

Prim Turnuvasında Batmanlı Muhammed Acar Bronz Madalya Aldı

Rize'de yapılan Uluslararası Mehmet Akif Prim turnuvasına katılan 38 kiloda Muhammed Acar, Gürcü rakibini yenerek bronz madalya kazandı.

12.11.2014 10:05  Güncelleme: 11:58

7-9 Kasım 2014 tarihleri arasında Rize'de yapılan Uluslararası Mehmet Akif Prim turnuvasına katılan 38 kiloda Muhammed Acar, Gürcü rakibini yenerek bronz madalya kazandı.

Bu turnuvada milli formayı giyen Petrolsporlu Muhammed acar bronz madalya alırken, Şehmus Kaplan ile Şahan Acar ise yarı finalde rakiplerine yenilerek turnuvaya veda ettiler.

3 sporcunun uluslararası bir müsabakada yer alması ve milli formayı giymesi Petrolspor yönetimini oldukça sevindirdiği belirtildi.

Acar'ın uluslar arası müsabakada bronz madalya almasına sevindiklerini belirten TPAO Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulübü Başkanı Gökhan Akın, "Ata sporumuz güreşte özlenilen tabloyu yakalamanın mutluluğu içindeyiz. Altyapıdan yetişen sporcularımız birbiri ardına Türkiye şampiyonlukları, dünya şampiyonlukları ve milli formayı giymeleri kulübümüzü gururlandırmıştır. Emeği geçenleri kutluyorum. Muhammed'i tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atar" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Prim Turnuvasında Batmanlı Muhammed Acar Bronz Madalya Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement