Ps4 3.00 Güncellemesi Yayınlandı ! - Son Dakika
Teknoloji

Ps4 3.00 Güncellemesi Yayınlandı !

Ps4 3.00 Güncellemesi Yayınlandı !

PlayStation 4 sahiplerinin uzun bir süredir merakla beklediği büyük güncelleme sonunda yayınlandı!

30.09.2015 19:31

PS4-800x450px

PlayStation 4 sahiplerinin uzun bir süredir merakla beklediği büyük güncelleme sonunda yayınlandı! 3.00 versiyon numaralı güncelleme, PS4 konsoluna ciddi değişiklikler sunuyor.

Bugün itibariyle "Sistem Güncellemesi" adı altından ya da eğer ayarlarda değişiklik yapmadıysanız otomatik bir şekilde edinebileceğiniz güncellemenin özelliklerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Video Kliplerinizi Twitter Üzerinden Paylaşın

Artık oyunlardan aldığınız kısa (maksimum 10 saniyelik) videolarınız, Twitter üzerinden hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Bu sistem oyuncuların uzun bir süredir istediği en önemli özelliklerden bir tanesi demek yanlış olmayacaktır. Kim bilir belki ileride Instagram'dan bile videolarımızı yayınlayabiliriz…

Yenilenen PlayStation Plus Arayüzü

Artık PS4 sahipleri abonelikleri, sahip oldukları PS Plus oyunlarını ve her ay dağıtılan ücretsiz PS Plus oyunlarını eklenen bu yeni arayüz sayesinde basit bir şekilde görüntüleyebilecek. Kesinlikle kullanışlılık konusunda önemli özelliklerden bir tanesi de bu yeni sistem olmuş durumda.

YouTube Üzerinden Yayın Yapın

Bildiğiniz gibi YouTube'da artık yayın hayatına kısa bir süre önce "YouTube Gaming" adıyla başladı. Her ne kadar platform kullanışsız olsa da yayın yapmak için farklı platformlar arayan kullanıcıların ilgisini çekecektir diye düşünüyoruz. Gerçi PS4 üzerinden yayın yapan pek çok oyuncu, bu işi yapmak adına Capture Card'lara yönelmiş durumda…

Ekran Görüntülerinizi PNG Olarak Kaydedin

Ekran görüntülerinizin kalitesinden memnun değil misiniz? Artık bu problem de yeni güncellemeyle birlikte tarih oluyor. Oyunlardan aldığınız ekran görüntülerini PNG olarak da sisteminizde saklayabilirsiniz.

Etkinlikler

Yine 3.00 güncellemesiyle konsola dahil olacak en önemli özelliklerden bir tanesi gelmiş bulunmaktayız. "Etkinlikler" adı verilen bu yeni sistemle birlikte; arkadaşlarınızı veya hiç tanımadığınız insanları düzenlemek istediğiniz oyun etkinliklerine davet edebilir, bu etkinliği tanıtabilir ya da başkalarının oluşturduğu etkinliklere dahil olabilirsiniz.

Geliştirilmiş Mesajlaşma ve Favori Gruplar Sistemi

Diğer bir kullanışlılığı daha iyi hale getiren sistem de kesinlikle yeni mesajlaşma ve grup sistemi olacaktır. Bu sistemle birlikte oyuncuların mesajlaşma ekranında yaşadığı problemleri çözülmesinin dışında, kurduğunuz ya da sonradan dahil olduğunuz çeşitli kalıcı gruplar da PS4'e dahil oluyor.

Komünite Geliştirmeleri

Artık dahil olduğunuz sesli/yazılı sohbet gruplarının hangi oyunlara ait olduğunu ve çok daha fazla detayı bu yeni arayüzle birlikte kolayca görebilecek ve kontrol altında tutabileceksiniz.

Sohbet Çıkartmaları

Konsol üzerinden yapacağınız sesli/yazılı sohbetlerde kullanabileceğiniz pek çok çıkartma da ufak bir detay olarak güncellemeyle birlikte konsol sahiplerinin beğenisine sunuldu. Çıkartmaların sayısı mutlaka ilerleyen zamanlarda daha da artacaktır.

Evet, tüm bu içerikler ve çok daha fazlası PS4'ün 3.00 güncelleme paketiyle birlikte bugünden itibaren PS4 sahipleriyle buluştu. Özellikle iletişim konularında ciddi değişiklikler sunan güncelleme, oyuncuların fazlasıyla beğenisini toplamış durumda. Oyuncuların isteklerine kulak veren Sony, işini gerçekten de başarılı bir şekilde yapıyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Ps4 3.00 Güncellemesi Yayınlandı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement