Psikopat Koca, Boşanmak İsteyen Karısını Yaralayıp Aynı Tüfekle İntihar Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Psikopat Koca, Boşanmak İsteyen Karısını Yaralayıp Aynı Tüfekle İntihar Etti

Psikopat Koca, Boşanmak İsteyen Karısını Yaralayıp Aynı Tüfekle İntihar Etti

Denizli'nin Çivril ilçesinde, kendisinden boşanmak isteyen eşi 30 yaşındaki Handan Gürcan'ı pompalı tüfekle yaralayan 34 yaşındaki Hüseyin Gürcan, çenesini altına dayadığı aynı silahla intihar etti.

10.01.2016 20:09  Güncelleme: 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan 34 yaşındaki Hüseyin Gürcan, kendisinden boşanmak isteyen eşi 30 yaşındaki Handan Gürcan'ı pompalı tüfekle yaraladı. Ardından aynı silahla intihar etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK NEDENİYLE KOCASINDAN AYRILMIŞTI

Çivril'de yaşan üç çocuk sahibi Handan Gürcan, bir yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Hüseyin Gürcan'dan ayrıldı. Eşinden ayrıldıktan sonra Uşak'ta yaşadığı öğrenilen Hüseyin Gürcan, bugün akşam saatlerinde Çivril'e gelerek, konuşmak için eşinin temizlik yaptığı Hamam Mahallesi'ndeki eve gitti.

EŞİ AĞIR YARALANDI

Burada kendisinden boşanmak isteyen ayrı yaşadığı eşini vazgeçirmek için uğraşan Hüseyin Gürcan, ikna edemedi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine yanında getirdiği pompalı tüfeği eşine doğrultan Gürcan, tetiği çekti. Kanlar içinde kalan Gürcan, ağır yaralandı.

AYNI TÜFEKLE İNTİHAR ETTİ

Ardından aynı tüfeği bu defa çenesinin altına dayayan Hüseyin Gürcan, bir kez daha tetiğe dokunup, intihar etti.

GENÇ KADIN TEDAVİYE ALINDI

Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Psikopat Koca, Boşanmak İsteyen Karısını Yaralayıp Aynı Tüfekle İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • usakli: allah kadini cocuklarina bagislasin 4 0 Yanıtla
  • artık kadını durduramazsınız çoook zor.: bu haberin başlığını değiştirin. ne hakla psikopat yakıştırması yapıyorsunuz. psikopat çevresine zarar verir. adam bunalımda adam eşiyle barışmak için can atıyor adam eşini ikna edememiş hatasını affettirmek istemiş olmamış. yaşananları bir allah bir de onlar bilir. rahmetli hem eşini hemde kendini vurmuş bunun psikopatlıkmı yoksa gurur onur meselesi mi olduğunu bilemezsiniz.yapmayın böyle yakıştırmalar. Yazık aile bunlar insan bunlar. başlığı lütfen değiştirin. YİNE BİR AİLE FACİASI başlık bu.. 1 1 Yanıtla
    Kadinin Adı Yok: Bir de bu psikopati mi savunuyorsunuz? Kim bilir kadin neler cekti de 3 cocuguyla bosanmayi goze aldi temizlik yaparak cocuklariyla ayakta kalip mucadele etmeye raziydi. 3 cocugu öksüz birakmak istemis ama Allahtan sadece kendi zararli bedenini temizlemis. Kadinlarimiz bilincli olsunlar. Hakaret eden asagilayan dayak atan kadir kiymet bilmeyen birine bel baglamayin. Bu hayat bir kere yasanir. Siz kendinize yetersiniz. 0 0
  • ferid.: Ya benimsin ya toprağın. Arabesk beyinliler.yasatmayı bilmeyen öldürür.. 1 0 Yanıtla
  • Hasan SELÇUK: Bunlar hep kadın şiddetinin ürünü, Erkeğe şiddete hayır... 0 0 Yanıtla

Advertisement