PTT 1. Lig'in Liderinde Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig'in Liderinde Hedef 3 Puan

Antalyaspor, sahasında karşılaşacağı Samsunspor'u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor Teknik direktör Korukır: "Hedefimiz 3 puan. Samsunspor maçından 3 puan aldığımızda puan olarak planlamamızın da üzerine çıkıyoruz"

15.10.2014 18:25

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor, Samsunspor maçından 3 puan almayı hedefliyor.

Samsunspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Engin Korukır yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-beyazlı takım, antrenmana düz koşuyla başladı.

Daha sonra esneme hareketleri yapan futbolcular, kısa pas ve gol çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda futbolcularla yakından ilgilenen teknik direktör Korukır, zaman zaman uyarılarda bulundu. Sakatlıkları bulunan Murat ve Ömer takımdan ayrı çalıştı.

Korukır, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir rakibe karşı mücadele vereceklerini, çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Samsunspor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Korukır, "Samsunspor, ciddi bir rakip. Biz de güçlü bir takımız. Son haftalarda hemen hemen her maçta gol atan bir takımız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Hedefimiz 3 puan. Samsunspor maçından 3 puan aldığımızda puan olarak planlamamızın da üzerine çıkıyoruz" dedi.

Sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili de bilgi veren Korukır, şunları kaydetti:

"Murat Sözgelmez ve Ömer'in önümüzdeki hafta içinde takımla çalışmaya başlayacağını düşünüyorum. Takımda iki sakat oyuncu dışında sorun yok. Takımımızın oyuncu potansiyeli fazla olduğu ve her oyuncunun alternatifi bulunduğu için sıkıntı yaşamıyoruz ama sakat oyuncularımız da son derece değerli. Onların yerine oynayanlar da onları aratmıyor. Takımın birliğini sağladıktan sonra ufak sakatlıkların da sorun yaratmayacağını düşünmüyorum." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig'in Liderinde Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement