PTT İşçilerinden Disk'e Tepki - Son Dakika
Güncel

PTT İşçilerinden Disk'e Tepki

PTT İşçilerinden Disk\'e Tepki

Düzce'de, PTT işçileri Genel-İş Sendikası'nın işten çıkardığı Oya Baydak'a destek vererek, DİSK yöneticilerinin istifasını istediler.

14.07.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de, PTT işçileri Genel-İş Sendikası'nın işten çıkardığı Oya Baydak'a destek vererek, DİSK yöneticilerinin istifasını istediler.

PTT Düzce Başmüdürlüğü'nde görevli olan işçilerin bir araya gelerek kurduğu PTT İşçi Meclisi üyeleri, Genel-İş Sendikası'nda çalışırken işten çıkarılan Oya Baydak'a destek verdiler. PTT Düzce Başmüdürlüğü'nün önünde yapılan basın açıklamasında PTT İşçi Meclisi Üyeleri adına konuşan Ufuk Altınışık, "Genel İş Sendikası'nın haksız yere işten attığı Oya Baydak onuru, ekmeği için direniyor. İşçilerin bedel ödeyerek kurdukları ve var ettikleri DİSK bugünkü yöneticilerin elinde çürümeye yüz tutmuştur. İşçilerin hakları gasp edilirken basın açıklaması bile yapmaktan aciz yöneticiler Ankara, İzmir ve Diyarbakır'dan işyeri temsilcilerini toplamış, Oya Baydak ve ona destek veren insanların yaralanmasına sebep olmuştur. İşçiyi işçiye kırdırma tipik patron zihniyetidir" dedi.

DİSK yöneticilerini işçi sınıfından özür dilemeye davet eden Ufuk Altınışık, "Oya Baydak'ın işine iadesi sağlanmalı, toplanan mafya benzeri işçiler derhal dağıtılmalı ve bu sendikacıların varsa onuru, gururu derhal istifa etmelidirler. DİSK işçilerin sendikasıdır. Patronlaşmış sendikacılara geçit vermeyeceğimizi duyuruyoruz. DİSK'i sarı sendika yapma çabalarınıza müsaade etmeyeceğiz. Siz yöneticiler DİSK'in tarihine kara bir leke olarak geçeceksiniz. İşçi sınıfı bu davranışınızı hiçbir zaman unutmayacak" diye konuştu. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PTT İşçilerinden Disk'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement