PTT Kahta Şubesi 175.kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika
Yerel

PTT Kahta Şubesi 175.kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

PTT Kahta Şubesi 175.kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Posta Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) Kahta Şubesi 175. kuruluş yıldönümünü çalışanları ile beraber kutladı.

24.10.2015 12:54

Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) Kahta Şubesi 175. kuruluş yıldönümünü çalışanları ile beraber kutladı.

Kahta PTT Müdürlüğü, zengin araç filosu ve personeli ile hizmet kalitesini geliştirerek haberleşme ve bankacılık alanında en yaygın hizmet veren kurumların başında geliyor. Kahta PTT Merkez Müdürlüğüne bağlı iş yerlerinde toplamda 5 filo aracı, 4 ATM, 3 motosiklet 37 personel ile haberleşme, bankacılık ve kargoculuk alanında Kahta'nın en ücra belde ve köylerinde vatandaşlara hizmetler veriyor.

Vatandaşlara haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olduğunu belirten Adıyaman PTT Başmüdürü Ali İrfan Gönül, haberleşme ve bankacılık alanında hizmet veren PTT 'nin, ülkenin en ücra belde ve köylerine kadar örgütlenmiş yapısıyla en yaygın hizmet veren kamu kurumlarının başında geldiğini söyledi.

Başmüdür Ali İrfan Gönül, PTT'nin kuruluşunun 175. Yıl dönümü nedeniyle yapmış olduğu açıklamada, "1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan halkımıza haberleşme ve bankacılık alanında hizmet veren, aziz milletimize bir asrı aşkındır hizmet eden kuruluşumuzun 175. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız. Tüm dünyada ortaya çıkan değişim ve gelişmelere PTT'nin de hızla ayak uydurması ve hizmetlerini daha ileri seviyelere taşımak ve geliştirmek temel amacımızdır. Bu anlayışla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşlarımıza en güvenilir ve kaliteli şekilde hizmet sunmayı ilke edinen kuruluşumuz ülkemizin en ücra belde ve köylerine kadar örgütlenmiş yapısıyla en yaygın hizmet veren kamu kurumlarının başında gelmektedir. Her sene olduğu gibi bu sene de Kuruluşumuzun kuruluş yıldönümü coşku ile kutlamaktayız. Şirketimiz her geçen gün müşterisine yeni hizmetler sunarak hizmet yelpazesini genişletmektedir" dedi.

Gönül " PTT, son dönemde, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-imza, Pttcell, Pttsigorta (Kasko, Zorunlu Trafik, Dask, Hayat Sigortası), PTT Altın ve Adıyaman Su Tahsilatı yeni hizmetlerimiz arasına girmiş olup, işlem çeşidimiz 230'u geçmiştir" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PTT Kahta Şubesi 175.kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement