PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

PTT\'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

Hatay Valisi Erdal Ata, PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısı PTT Başmüdür Vekili Ahmet Ergüder ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

24.10.2016 14:41

Hatay Valisi Erdal Ata, PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısı PTT Başmüdür Vekili Ahmet Ergüder ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette ülkenin en köklü, en saygın kuruluşlarından biri olarak varlığını iki asra yakın bir süredir devam ettiren Posta ve Telgraf Teşkilatının, milletin hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Vali Ata, teknolojinin gelişmesi, iletişim, haberleşme, kamu ihtiyacı ve kamu hizmetinin çok değişik yöntemlerle karşılanır hale gelmesinin PTT teşkilatının da son derece modern bir çalışma sistemine kavuşmasına vesile olduğunu kaydetti.

PTT'nin tüm donanımları ile son teknolojinin kullanıldığı bir kurum haline geldiğini ifade eden Ata, "PTT, her geçen gün hizmet çıtasını daha da yükselterek tarafsız ve mutlak müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile Türkiye'nin önde gelen kurumları arasındadır." dedi.

Vali Ata, tüm PTT çalışanlarına sağlık, huzur dolu çalışma ve başarı temenni etti.

PTT Başmüdür Vekili Ergüder de kabullerinden dolayı Vali Ata'ya teşekkür ederek kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement