PTT'nin Kişisel ve Kurumsal Pul Uygulaması - Son Dakika
Yerel

PTT'nin Kişisel ve Kurumsal Pul Uygulaması

Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, başlattıkları kişisel ve kurumsal pul uygulamasıyla, pulculuğa yeni bir boyut getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

25.02.2015 15:47

Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, başlattıkları kişisel ve kurumsal pul uygulamasıyla, pulculuğa yeni bir boyut getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Akdeniz, 2005 yılında başlattıkları kişisel ve kurumsal pul uygulamasının her geçen gün daha çok ilgi gördüğünü ifade etti.

"Kişiler veya kurumların belirledikleri logo veya diğer görselleri pullara uygulayarak pulculuğa yeni bir boyut kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu uygulama ile belirli bir olayı anmak, kuruluş yıl dönümünü kutlamak, ticari bir ürününün tanıtımını yapmak, doğum günü veya mezuniyet gibi etkinlikleri kalıcı hale getirmek isteyenler kişisel pul bastırmayı tercih ediyor" diyen Akdeniz, yasalar ile ahlaka aykırı olmamak kaydıyla istenilen resim ve ibarelerin pullar üzerinde uygulanabileceğini belirtti.

Akdeniz, vatandaşlar ile kurumları kişisel ve kurumsal pul hizmetinden daha çok faydalanmaya beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT'nin Kişisel ve Kurumsal Pul Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement