Pülümür'de Seçim Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Pülümür'de Seçim Toplantısı

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi toplantı yapıldığı bildirildi.

02.04.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi toplantı yapıldığı bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, toplantının, Kaymakam Mekan Çeviren başkanlığında siyasi parti ilçe teşkilat başkanlarının katılımıyla yapıldığı belirtildi.

Parlamenter demokrasilerde millet iradesinin devlet yönetimine yansımasının, adil, tarafsız ve şeffaf bir şekilde yapılan seçimler yoluyla gerçekleştiği belirtilen açıklamada, halkın hiçbir baskı ve tesir altında kalmadan tercihini ortaya koyabilmesinin demokratik gelişmişliğin göstergesi olduğu, bu doğrultuda 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi siyasi parti ilçe başkanlarıyla toplantı yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, olası provokasyonlara karşı daima duyarlı olunması ve herhangi bir olay meydana gelmeden ortaya çıkabilecek sorunların diyalog yolu ile çözülmesi konularının görüşüldüğü bildirilen toplantıda, uzlaştıran, birleştiren, barıştıran ve kaynaştıran yönetim felsefesi ile halkın özgür iradesinin sandığa yansıması, halkın hiçbir baskı ve tesir altında kalmadan oyunu kullanabilmesi için gereken yasal tedbirlerin tümünün Kaymakamlık tarafından alınacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pülümür'de Seçim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement