PureVPN Uyarıyor: DNS Sansüre Çare Değil - Son Dakika
Güncel

PureVPN Uyarıyor: DNS Sansüre Çare Değil

Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu'nun güncellenen görev tanımları, internet üzerinde içerik sansürü ve erişim engeli için daha önceden kullanılan alternatif erişim yöntemlerini de etkisiz hale getirdi.

27.10.2014 15:15

Servis sağlayıcılar, bundan böyle erişime engellenen bir web sitesine DNS değiştirme yöntemiyle girmek isteyen kullanıcıların bu girişimini, DNS zehirleme gibi yaygın kullanılan yöntemlerle önleyebiliyor. PureVPN uzmanları, güncel yasalar çerçevesinde internet erişimiyle ilgili doğru bilinen yanlışları listeledi:

Halka açık DNS servislerini kullanmak, erişim engelini kaldıran güvenli bir yöntemdir

Yaygın olarak kullanılan ücretsiz DNS servisleri, internet yasasında yapılan güncellemelerin ardından servis sağlayıcılar tarafından yasal olarak DNS zehirleme yöntemiyle etkisizleştirilebilir hale geldi. Siber saldırılara da açık olan bu servisleri kullananlar, sık sık yaşanan bağlantı sorunları ya da kişisel bilgilerin üçüncü şahıslarca görüntülenebilmesi gibi tehlikelerle baş etmek durumunda kalıyor.

Tüm VPN servisleri aynı hizmeti sunar

Ücretsiz VPN servisleri, temel gelirlerini reklamlar ve diğer yöntemlerle sağlamaya çalıştıkları için kullanıcı deneyimini ikinci planda tutar. Üçüncü şahısların müdahalesine imkan vermeyen, hızlı ve sınırsız veri erişimine olanak tanıyan, 1 milyondan fazla kullanıcının güvenle tercih ettiği PureVPN, internet dünyasında kimliğiniz haline gelen IP'nizi güvenliğinden emin olmadığınız servislere emanet etmemenizi öneriyor.

VPN çözümü sadece bilgisayarlara özgüdür

Mobil internet kullanımının hızla yaygınlaşması, kişisel bilgisayarlarda ihtiyaç duyulan tüm hizmetlerin akıllı telefon ve tabletlere de taşınmasına zemin hazırladı. PureVPN'in esnek kullanım olanakları, tek bir hesap ile dizüstü bilgisayar, Mac, akıllı telefon ya da tablet gibi farklı formlarda 5 cihaza kadar yüksek performanslı erişim hizmeti almanızı sağlıyor.

VPN servisleri kullanımı zor, karmaşık programlarla yönetilir

Kullanıcı dostu arayüzü ve otomatik olarak ayarlanabilen kritik fonksiyonlarıyla kolayca kurulan PureVPN masaüstü ve mobil uygulamalarının yanı sıra, kendinizi her an güvende hissetmeniz için 7/24 erişebileceğiniz canlı destek hizmeti de sunuyor. PureVPN uzmanları, daha güvenli ve sansürden arınmış bir internet erişimi için aklınıza takılan tüm soruları yanıtlamaya hazır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel PureVPN Uyarıyor: DNS Sansüre Çare Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement