Pursaklar'da Yaz Okulu İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Yaz Okulu İçin Kayıtlar Başladı

Pursaklar\'da Yaz Okulu İçin Kayıtlar Başladı

Pursaklar Belediyesinin her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulu kayıtları başladı.

21.07.2015 10:05  Güncelleme: 10:11

Pursaklar Belediyesi'nin her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulu kayıtları başladı. Aralarında taekwondo, voleybol, basketbol ve futbolun yer aldığı yaz okulu eğitimi 27 Temmuz'da başlıyor.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Pursaklar Azmi Ertuğrul İlkokulu, Satı Öztürk İlköğretim Okulu ve Pursaklar Lisesi'nde yapılacak olan yaz okulu için kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, belediyenin kültür merkezleri ile mobil kayıt aracına başvurularını yapabilecek. Yaz okuluna katılan çocuklara, ücretsiz olarak şapka, şort ve tişört verilecek. Geleneksel hale gelen yaz spor okullarında öğrencileri için adab-ı muaşeret dersleri de verilecek. Futbol, taekwondo, voleybol ve basketbol branşlarının ağırlıkta olduğu yaz okulunda, adab-ı muaşeret derslerinin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel faaliyet de yapılacak.

Türkiye'de ilk defa Pursaklar Belediyesi'nin uygulaması ile başlayan "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında bu yıl da okul bahçeleri tercih edildi. İlçe sakinleri tarafından da takdir gören bu uygulama ile öğrenciler hem servis sıkıntısı çekmiyor hem de okul ile olan bağlarını yaz tatilinde de koruyor.

Yaz spor okulu ile ilgili değerlendirme yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaz okulunda çocukları en iyi şekilde misafir edeceklerini belirterek, "Biz yaz spor okullarını basit birer spor okulu olarak görmüyor, bilakis çocuklarımıza erdemlilik bilinci kazandırmak ve ilçemizin şehir kültürünü yükseltmek için bunu bir vasıta olarak görüyoruz. Yavrularımız bu sene de en güzel şekilde eğitimlerini alacak, sporlarını yapacak. Her sene olduğu gibi bu yıl da Belediye olarak onlara spor kıyafetlerini hediye edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Yaz Okulu İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement