Pursaklarlı Hanımların Sosyal Sorumluluk Projesi Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Pursaklarlı Hanımların Sosyal Sorumluluk Projesi Sürüyor

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri üyeleri başlattıkları sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahiplerine ulaşarak yüzleri güldürmeye devam ediyor.

30.06.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri üyeleri başlattıkları sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahiplerine ulaşarak yüzleri güldürmeye devam ediyor. Ramazan ayında da bu projeyi devam ettiren hanımlar, ihtiyaç sahiplerine gıda paketi ulaştırdı.

Hem Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı hem de hanım evleri üyeleri el ele vererek ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Açıldığı günden beri birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Tebessüm Çarşısı'nın yanı sıra hanım evleri kursiyerleri de çalışmalarını sürdürüyor. İmkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Nezaket ve Ayyıldız Hanım Evleri üyeleri, Pursaklar AK Parti İlçe Teşkilatında, Nezaket Okullarında, hanım evlerinde biriken mavi kapakları gıda paketine dönüştürerek yüzleri güldürdü. AK Parti Pursaklar İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Altuntaş ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak gıda paketini ulaştırdı. Yapılan yardımlardan dolayı mutlu olan aileler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve emeği geçen hanımlara teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklarlı Hanımların Sosyal Sorumluluk Projesi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement