Quaresma: Vodafone Arena'da Değişen Tek Şey Kupa Sayısı Olacak - Son Dakika
Spor

Quaresma: Vodafone Arena'da Değişen Tek Şey Kupa Sayısı Olacak

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma, "Vodafone Arena'da değişen tek şey kupa sayısı olacak. Taraftarlarımızı mutlu etmek için uğraşacağım." dedi.

21.07.2015 22:16  Güncelleme: 22:18

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma BJK TV'de açıklamalarda bulundu.

"Bir daha Beşiktaş'ta oynayacak olmak büyük keyif, onur. Taraftarla aramızdaki bağı herkes biliyor. Çok yoğun duygular yaşıyorum. Taraftarların duygu seline nasıl cevap verebilirim diye şimdiden düşünüyorum."

"TESPİHİN UĞUR GETİRECEĞİNE İNANIYORUM"

"Elimdeki tesbihin uğur getireceğine inanıyorum. Hatıralarımla beraber bunu da saklayacağım. Kaç gol atıp asist yaptığım önemli değil, önemli olan şampiyonluk."

"SÜREYYA'YI TABİİ Kİ ÖZLEDİM"

"Buraya gelme sebeplerimden en büyüğü taraftar. Ama yönetim ve başkanın ilgisi başroldür. Yeni bir sayfa açıyorum. Geçmişi ve dünü değil, bugün ve yarını konuşmak istiyorum. Malzemeci Süreyya'yı tabii ki özledim. Görür görmez ona sarılıp hasret gidereceğim. İnönü'deki aynı desteği yeni statta da gösterecektir taraftarlarımız. Vodafone Arena'da değişen tek şey kupa sayısı olacak. Messi ile Ronaldo dünyanın en iyi oyuncuları. Ben de taraftarlarımızı mutlu etmek için uğraşacağım."

"BÜTÜN OYNADIĞIM TAKIMLAR İÇİNDE..."

"En unutamadağım maç Türkiye Kupası. O maç burada kazandığım tek kupaydı. Bu sene şampiyonluk kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum. Her zaman dediğim gibi Beşiktaş taraftarı mükemmel. Onların ne kadar mükemmel olduğuyla ilgili röportaj verdim. Bütün oynadığım takımlar içinde Porto ve Beşiktaş'ta mutlu oldum. İkisine de geri dönmek nasip oldu."

"TÜRKİYE'DE EN ÇOK PİLAVI ÖZLEDİM"

"Geçen sene Beşiktaş'ı takip ettim. Şampiyon olabilirdik. Ama artık önümüze bakmalı ve şampyon olmalıyız. Şenol Güneş çok tecrübeli. Büyük oyuncularla çalıştı. Ben de mutlu olacağım. Ondan yeni şeyler öğreneceğim. Türkiye'de en çok pilavı özledim. Ama artık 20 yaşında değilim, kendimi kontrol etmeliyim. Burada da Beşiktaş taraftarlarının futbol çılgınlığını, tutkusunu çok özledim. Bu formayı yeniden giymek büyük bir zevk, büyük bir onur."

Quaresma: Vodafone Arena\'da Değişen Tek Şey Kupa Sayısı Olacak

Son Dakika Spor Quaresma: Vodafone Arena'da Değişen Tek Şey Kupa Sayısı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Agrili: Ben bunu Antalya alir diye idaya girmistim Ama jimlastik aldi hayret 1 7 Yanıtla
  • zafer gulerer: q7 sen bızı hıc terk etmedınkı bızde senı hıc unutmadık pascal gıbı sergen gıbı tekrar bırlıkte olmak coooooooooooooooook guuuuuuuuzel.senı sevıyoruz 5 1 Yanıtla
  • aa: siz anca q7 alıyorsunuz biz nani ve rvp aldık naberrrrr 1 4 Yanıtla
  • Top Kafalilar: Bu acılı günlerde bu tür şeylere yorum yapmaya degmez 0 5 Yanıtla
  • texas: Q7 husgeldin ligimize 0 2 Yanıtla
  • Mersinli Ahmet : Lige renk katar... 2 0 Yanıtla
  • B10ç: Zaten bizden gitti ama bu sefer suyunu sıkacağız kolay değil Beşiktaş'ta oynamak 1 0 Yanıtla
  • Mardinli: Mallar 0 1 Yanıtla
  • ester abim: pilavda pişti heey allaahhh, bir baba hindi heeyy allah 1 0 Yanıtla
  • pazarturk: hadi bakalim 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement