Rakibinden Gürkan'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Rakibinden Gürkan'a Nezaket Ziyareti

Rakibinden Gürkan\'a Nezaket Ziyareti

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Biz her zaman hizmette farklı düşüncelerine açık olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

04.08.2014 13:28

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Biz her zaman hizmette farklı düşüncelerine açık olduğumuzu belirtiyoruz" dedi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Hakan İnci, beraberinde CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililerle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnci'nin mesleki birikimlerinden yararlanacaklarını söyledi. Başkan Gürkan, "Hakan beyle biz seçim sürecinde yakın ilişkiler içerisindeydik. Demokratik bir seçim yaşadık. Kendilerine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de Malatya'mız ve Battalgazi için emek sarf ediyoruz. Yerel seçimlerde teveccüh gösteren ve bizleri Şehrül emin olarak tekrar başkan yapan hemşerilerimiz için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Hakan beyin de bilgi birikiminden faydalanmak isteriz. Biz her zaman kendilerinin düşüncelerine açık olduğumuzu belirtmek isteriz" diye konuştu.

İnşaat Mühendisi Hakan İnci ise, "Yeni dönemin başlangıcı olması itibariyle trafiğin yoğun olacağını biliyordum. Sizlere yeni görevinizde başarılar dilemek için buradayız. Malatya'mız ve Battalgazi'miz için yeni, kalıcı eserler yapmaya eğilim gösterir ve mevcut sorunlar ile ilgili de giderilme konusunda çaba sarf edeceğinizden eminim" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rakibinden Gürkan'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement