Ramazam Tatlısında "Merdivenaltı" Üretime Dikkat - Son Dakika
Yerel

Ramazam Tatlısında "Merdivenaltı" Üretime Dikkat

Ramazam Tatlısında "Merdivenaltı" Üretime Dikkat

Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası Başkanı Mehmet Akgül, tatlı konusunda vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Merdiven altı olarak tabir edilen üretimler sağlığınız için tehlike oluşturuyor" dedi.

08.07.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Odası Başkanı Mehmet Akgül, tatlı konusunda vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Merdiven altı olarak tabir edilen üretimler sağlığınız için tehlike oluşturuyor" dedi.

Akgül, oda binasında düzenlediği basın toplantısında yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle tatlı siparişi konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Maliyetinin altında fiyatlarla satılan tatlılara dikkat çeken Akgül, şöyle konuştu:

"Maliyet düştükçe kalite düşüyor. Merdiven altı olarak tabir edilen üretimler sağlığınız için tehlike oluşturuyor. Ucuz olsun diye sağlıksız ve nerede üretildiği belli olmayan tatlıları almayın. Vatandaşlarımız sağlıksız koşullarda üretilen tatlılara itibar etmemelidir. Bu sıkıntılar her bayram yaşanıyor. Halkımız, inanmadığı, güvenmediği yerlerden kesinlikle tatlı siparişi vermesin. Ucuz olsun derken sağlığınızdan olmayın."

İlgili kurumların denetim konusunda da hassas olması gerektiğine işaret eden Akgül, "Cevizin kilogramı 50 lira olmuşken 8 liraya baklava satılıyorsa vatandaşın durup bir düşünmesi gerekir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazam Tatlısında 'Merdivenaltı' Üretime Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement