Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramına Doğru

Ramazan Bayramına Doğru

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, bayramların, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, dargınlıkların unutulduğu müstesna günler olduğunu bildirdi.

26.07.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, bayramların, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, dargınlıkların unutulduğu müstesna günler olduğunu bildirdi.

Kalkar, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği gün olduğunu kaydetti.

Kalkar mesajında, "Bayramlar aynı zamanda, insanların birbirleriyle kardeşçe kucaklaştıkları, dargınlıkların unutulduğu müstesna günlerdir. Barış ve mutluluk içerisinde, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ise bayram nedeniyle yayımladığı mesajında, ramazan ayının son güllerine yaklaşıldığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Filistin başta olmak üzere diğer Müslüman ülkelerdeki yaşanan can kayıpları bizleri derinden yaralamaktadır. Bizlerde bu mübarek ramazan bayramında katledilen kardeşlerimiz için bol bol dua ederek Allah'tan rahmet diliyoruz.

Malum olduğu üzere bu aylar ve bu günler yardımlaşma, dostluk ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı günlerdir. Bunun en güzel örneklerini de ilimizde gördük. Fakat bizler bu güzelliklerin sadece bu aylarda ve günlerde değil de her daim yaşanmasını istiyoruz. Bayramımız tüm İslam aleminin bayramıdır. İlimizde, ülkemizde ve tüm dünyada barış ve bütünlük içinde güzel bir bayram geçirmeyi umut ediyorum." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement