Ramazana Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazana Doğru

Ramazana Doğru

Memur Sen Genel Başkanı Gündoğdu: "Yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı ramazanın İslam alemine huzur ve adalet getirmesini diliyoruz"

27.06.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı ramazanın İslam alemine huzur ve adalet getirmesini dilediklerini bildirdi.

Gündoğdu, ramazan dolayısıyla yayımladığı mesajında, kardeşliğin kuvvet kazanması, Müslümanların birbirini hatırlaması, yardımlaşması, aralarındaki sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan, manevi güzelliklerin doruklara çıktığı bir ramazan ayına daha kavuşulduğunu belirtti.

"Rahmet, bereket, af, mağfiret, diriliş, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı ramazana kavuşmanın huzur ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz" ifadesini kullanan Gündoğdu, yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı ramazanın İslam alemine huzur ve adalet getirmesini dilediklerini kaydetti.

Gündoğdu, ramazan ayının milletin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını temenni ederek, tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayını kutladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazana Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hackman: hükümetin şakşakçısı 1 0 Yanıtla

Advertisement