Ramazana Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazana Doğru

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, ramazan nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

05.06.2016 16:29

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, ramazan nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Tunahan, mesajında, dayanışma, kaynaşma ve paylaşmanın doruk noktaya çıktığı bir ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Ramazanın diğer ay ve zamanlara oranla dini ve sosyal hayatta çok büyük önemi ve değeri bulunduğuna dikkati çeken Tunahan, şunları kaydetti:

"Cenab-ı hak katında müstesna yeri olan ve yüce Rabbimizin kullarına sonsuz rahmetini esirgemediği on bir ayın sultanı mübarek ramazana kavuşmuş bulunmaktayız. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'le şereflendirildiğimiz bu ayda tam bir ihlas ve şuurla bu güzel günleri hep beraber yaşayıp, huzur ve barış içerisinde pek çok nimete mazhar olacağız. Bolluk, bereket ve mağfiretin hakim olduğu, alemlere rahmet olan Efendimizin güzel ahlakına sahip olabilme çabasıyla manevi heyecanımızın doruk noktasına ulaşacağı bu mana dolu günler, sevgi, saygı, kardeşlik duygularımızın da güçlenerek artacağı önemli günlerdir. Bu vesileyle ramazan ayının İslam alemine, ülkemize ve Sivaslı hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazana Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement