Ramazandan Önce Kayseri Şeker İşçileri Bayram Etti - Son Dakika
Yerel

Ramazandan Önce Kayseri Şeker İşçileri Bayram Etti

Ramazandan Önce Kayseri Şeker İşçileri Bayram Etti

Tarihinde ilk defa rekor kar elde ederek Türkiye’deki ilk 500 Büyük sanayi kuruluşu arasında 101.sıraya yükselen Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulunca çalışanlara yönelik olarak verilen teşvik ikramiyesi uygulaması çalışanlarını da coşturdu.

25.06.2014 11:19

Tarihinde ilk defa rekor kar elde ederek Türkiye'deki ilk 500 Büyük sanayi kuruluşu arasında 101.sıraya yükselen Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulunca çalışanlara yönelik olarak verilen teşvik ikramiyesi uygulaması çalışanlarını da coşturdu.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; "Çiftçilerimizin her anında yanlarında olduğumuz gibi Fabrikamızın da durumu iyileştikçe çalışanlarımıza da moral ve motivasyonun artması, iş yerlerine sahiplenmeleri bakımından Yönetim kurulunca ilk defa Teşvik İkramiyesi verme kararı almıştı. Ramazan ayına çalışanlarımızın daha mutlu ve huzurla girmesi amacıyla teşvik ikramiyelerini Ramazan ayı öncesinde çalışanlarımızın hesaplarına aktarmış bulunmaktayız. Kayseri Şeker tarihinde bir çok ilklere imza atarken Teşvik ikramiyesinde de bir ilk'e imza atmıştır"dedi.

Bir maaş tutarındaki Teşvik ikramiyesi Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Entegre tesisi çalışanları ve aileleri arasında büyük bir coşku ile karşılandı.

KAYSERİ ŞEKER'DE "C PANCAR" BEDELLERİ ÇİFTÇİLERE ÖDENİYOR

Pancar ekicilerinin C Pancar olarak yatırdığı pancarların bedelleri pancar üreticilerinin hesaplarına aktarıldı.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; C Pancar toplam bedeli olan 1.733.548 TL'nin 25 Haziran 2014 Çarşamba günü itibarı ile üreticilerin hesaplarına aktarıldığını belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazandan Önce Kayseri Şeker İşçileri Bayram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement