Reina "Tanınmış Marka" Olarak Tescillendi - Son Dakika
Güncel

Reina "Tanınmış Marka" Olarak Tescillendi

Patent konusunda Adres Patent'ten danışmanlık hizmeti alan ünlü gece kulübü Reina, "Tanınmış Marka" olarak tescillendi.

09.12.2015 15:39

Patent konusunda Adres Patent'ten danışmanlık hizmeti alan ünlü gece kulübü Reina, "Tanınmış Marka" olarak tescillendi.

Adres Patent açıklamasına göre, Reina "Tanınmış Marka" statüsü almaya layık görüldü. İstanbul'da eğlence sektörüne 2002 yılında giren Reina, kazandığı bu statü ile Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından özel korunan markalar arasına girdi.

TPE tarafından verilen ve ayrıcalıklı bir koruma sağlayan "Tanınmış Marka" tescili, sadece orijinal marka özelliği taşıyan, ürünlerinde ve hizmet anlayışında kalite standardını sağlayan ve tüketici tarafından bilinir olduğu kanıtlanmış markalara veriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adres Patent Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Akbulut, şunları kaydetti:

"Tanınmış markalar genel olarak 'bir kişiye veya girişime sıkı bir biçimde bağlılık, güvence, kalite, reklam gücü, yaygın bir dağıtım ağına bağlı müşteri ve diğer sübjektif ilgi ve ilişkiler ayrımı yapılmadan coğrafi sınır, kültür ve yaş farkı gözetilmeksizin aynı çevredekilerce refleks halinde beliren bir çağrışım' şeklinde tanımlanıyor.

Bugün Türkiye'de özel korunan markalar adı altında sadece 725 tanınmış marka bulunuyor. Yaptığımız kapsamlı araştırmalar ve titizlikle yürütülen tescil çalışmaları neticesinde Reina da Adres Patent danışmanlığında 'Tanınmış Marka' statüsüne sahip oldu ve özel olarak korunan markalar arasında yerini aldı."

Reina İşletmecisi ve ortağı Ali Ünal da "Reina, gerek ülkemizde gerekse de yurt dışında marka olmuş bir mekan.Kurulduğumuz günden bu yana kalite çizgimizden vazgeçmeden müşterilerimize en iyisini vermenin telaşı içindeyiz. Bu kadar çalışmanın ardından TPE tarafından 'Tanınmış Marka' statüsüne kavuşan Reina, özel koruma altına alınmış oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Reina 'Tanınmış Marka' Olarak Tescillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement