Reklam Tabelası Değiştirirken 6 Katlı Binanın Çatısından Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Reklam Tabelası Değiştirirken 6 Katlı Binanın Çatısından Düştü (2)

Reklam Tabelası Değiştirirken 6 Katlı Binanın Çatısından Düştü (2)

Toprağa VERİLDİ İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, 6 katlı apartmanın çatısındaki reklam panosunu değiştirirken beton zemine düşüp hayatını kaybeden, 5 çocuk babası Erman Tezcan Kahraman'ın cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

19.11.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toprağa VERİLDİ

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, 6 katlı apartmanın çatısındaki reklam panosunu değiştirirken beton zemine düşüp hayatını kaybeden, 5 çocuk babası Erman Tezcan Kahraman'ın cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kahraman'ın cenazesi, Basmane Çorakkapı Cami'ne götürüldü. Burada cami avlusunda Erman Tezcan Kahraman'ın 6 aylık hamile olan eşi Reyhan Kahraman ve çocukları, taziyeleri kabul etti. Bir ara eşinin tabutuna da kapanıp gözyaşı döken Reyhan Kahraman, güçlükle ayakta durdu.

Reklam firmalarına teşeron iş yapan Erman Tezcan Kahraman'ın, olay günü yanında büyük oğlu Soner Kahraman'ı da götürdüğü öğrenildi. Kahraman'ın panodan sarkan bezi kesmek istediği sırada ilk olarak 5 metre yükseklikteki reklam panosunun bulunduğu yerden çatıya, oradan da dengesini sağlayamadığı için beton zemine düştüğü tespit edildi.

Cenaze törenine katılan kayınbiraderi Şerafettin Kamal, "Akşam saatlerinde ısrarla telefon açıp işi bitirmesi için çağırmışlar. O da çocuklarına ekmek götürmek için kabul etmiş. Gittiği yerde ne elektrik varmış ne de güvenlik önlemi. Kendi imkanlarıyla zorluk içinde oğluyla çalıştıkları sırada dengesini kaybedip düşmüş. Hiçbir güvencesi de yoktu. Bizler yakınları olarak sonuna kadara bu işi hukuksal yollardan mücadelesini sürdüreceğiz" dedi. İkindi vakti kılınan namazdan sonra Erman Tezcan Kahraman'ın cenazesi, Buca Göksu Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Nde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reklam Tabelası Değiştirirken 6 Katlı Binanın Çatısından Düştü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement