Rektör Aygün Attar Adına Gençlik Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Rektör Aygün Attar Adına Gençlik Parkı Açıldı

Rektör Aygün Attar Adına Gençlik Parkı Açıldı

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar adına Keşap Belediyesi tarafından yaptırılan Rektör Aygün Attar Gençlik Parkı törenle açıldı.

10.03.2014 21:39  Güncelleme: 22:18

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar adına Keşap Belediyesi tarafından yaptırılan "Rektör Aygün Attar Gençlik Parkı" törenle açıldı.

Geçen yıl Keşap ilçesinin Fahri hemşehrisi ilan edilen Rektör Aygün Attar'ın adı Keşap Belediyesi Meclisi tarafından gençlik parkına verildi. Parkın açılış töreninde konuşan Keşap Belediye Başkanı Nihat Yılmaz, "Sayın rektörümüzün ilçemiz için yaptıklarının yanında bu park sadece ufacık bir jest olarak kabul edilmesini istiyoruz. Kendisine saygı ve sevgilerimizi sunuyor, parkın açılışında da aramızda olduğundan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Keşap halkı ve belediye meclisi ismimin bu parka verilmesini istemiş ve böyle bir karar çıkarmışlar başta sayın başkan olmak üzere tüm Keşap halkına ve belediye meclisine çok ediyorum" diyen Attar, "Şunu belirtmek isterim ki Giresun'da olayım veya olmayayım hayatımın bütün aşamalarında bir Keşaplı olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

"Giresun Üniversitesi olarak uzun zamandır çalışma aşamasında olan botanik müzesi açılmasını istiyorduk" diyen Attar, "Bu park botanik müze için uygun alanlardan biri. Botanik müzesini burada oluşturacağız. Keşap ilçesi zaten doğal güzelliği olan bir yer birde botanik müze ile daha da güzelleşecektir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Aygün Attar, Belediye Başkanı Nihat Yılmaz ve vatandaşlarla birlikte kendi adını taşıdığı "Prof.Dr.Aygün Attar Gençlik Parkı'nın açılışını yaparak parkı gezdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Aygün Attar Adına Gençlik Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement