Rektör Bircan, A Haber'de Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Rektör Bircan, A Haber'de Gündemi Değerlendirdi

Rektör Bircan, A Haber\'de Gündemi Değerlendirdi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, A Haber kanalında yayınlanan ‘Memleket Meselesi’ programına konuk olarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

02.11.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, A Haber kanalında yayınlanan 'Memleket Meselesi' programına konuk olarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Salih Nayman'ın sunuculuğunu yaptığı programa ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın yanı sıra eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili Ozan Ceyhun, 21. Dönem Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu konuk olarak katıldı. Programda Meclis'te gündem konusu olan idam yasası, Musul- Kerkük planı, FETÖ ile mücadelede gelinen son nokta gibi konular masaya yatırıldı.

Yaklaşık 2 saat süren programda, gündemdeki konular ile ilgili görüşlerini bildiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bircan, Üniversitede mevzuat cehenneminden kurtularak sistemin daha hızlı ilerleyebildiği, bireyin daha aktif çalışabildiği bir ortam oluşturmak için çalıştıklarını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Bircan, A Haber'de Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement