Rektör Gündoğan ve Rektör Gönen'den Vali Çelik'e "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Rektör Gündoğan ve Rektör Gönen'den Vali Çelik'e "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Rektör Gündoğan ve Rektör Gönen\'den Vali Çelik\'e "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’deki görevine başlayan Vali Azmi Çelik, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

23.06.2016 11:47

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir'deki görevine başlayan Vali Azmi Çelik, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Yoğun bir tempoyla görevine başlayan Vali Çelik'in bugünkü ilk ziyaretçileri, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ve rektör yardımcıları oldu. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, Eskişehir'in gelişmesine ve eğitim kalitesinin yükselmesine ışık tutan üniversitelerin yaptığı akademik çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyledi. Eskişehir'i çağdaş, modern ve yaşam kalitesi yüksek bir il olarak nitelendiren Vali Çelik, Eskişehir için hep birlikte güzel işler yapacaklarını kaydetti.

Rektör Gündoğan ve Rektör Gönen de, şehrimizi her konuda daha iyi yerlere getirmek adına, tüm kamu kurumları ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyerek Vali Çelik'e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Gündoğan ve Rektör Gönen'den Vali Çelik'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement