Kocaeli Rektörü Komsuoğlu'ndan, Nevzat Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Rektörü Komsuoğlu'ndan, Nevzat Doğan'a Ziyaret

Kocaeli Rektörü Komsuoğlu\'ndan, Nevzat Doğan\'a Ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

03.09.2014 17:09  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Rektör Komsuoğlu'na ziyaretinde Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sarp Ertürk de eşlik etti. Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette İzmit Belediyesi'nin 2023 Vizyon Projelerinden Olan 3D Yazıcı Sistemleri Enstitüsü ve Dünya Tasarım Akademisi projelerinin uygulanması konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

İzmit Belediyesi'nin çalışmalarının kendisini de çok heyecanlandırdığını belirten Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Üniversite olarak 3D Yazıcı Sistemleri Enstitüsü ve Dünya Tasarım Akademisi konusunda Türkiye'de ve Dünya'da öncü ve ses getirecek olan bu projelerle ilgili her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, Kocaeli'de yeni teknoloji devriminin yaşanacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyaretleri için Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu'na ve Prof. Dr. Sarp Ertürk' e teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Üniversitemizin işbirliği ile okullarda uygulamalı eğitim sınıfları açacağız. Birlikte teknolojiyi geliştirme ve iş imkanları çalışmaları yapacağız. 8, 9, ve 10. sınıfa giden gençleri tasarım ve geleceğin teknolojisi olan 3D sistemiyle buluşturarak, tüketen değil üreten gençliğe köprü vazifesi olması amaçlanan projeyle şehrimizi bu sistemleri geliştiren bir merkez haline getireceğiz" diyerek Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu'na heyecanlarına ortak oldukları için teşekkür etti.

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sarp Ertürk ve ekibinin çalışmalarında kendilerine destek olacaklarını belirten Başkan Doğan, projenin son aşamaları konusunda bilgi aktarımlarında bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Rektörü Komsuoğlu'ndan, Nevzat Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement