Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen'in Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen'in Zafer Bayramı Mesajı

Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen\'in Zafer Bayramı Mesajı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

28.08.2015 18:15

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen zaferin onurunu yaşadıklarını belirten Gönen, "Yüce Türk milleti ile kahraman Türk ordusunun gücünü ve zaferini tüm dünyaya ilan ettiği Büyük Taarruz Zaferi'nin 93. yıl dönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Atalarımız bu toprakları canlarıyla, kanlarıyla vatan yapmışlar ve vatanın her karış toprağı için kadını erkeği, genci yaşlısı, doğulusu batılısı demeden omuz omuza vererek savaşmış, özgür yaşamak, vatana sahip çıkmak uğruna hayatlarını ortaya koymuşlardır. Cumhuriyetimizin temelleri 30 Ağustos'ta elde edilen bu büyük zaferle atılmıştır. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kazanılan zafer, Türk milletinin kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, aynı zamanda vatan sevgisi, birlik ve beraberlik ruhunun da ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu ortaya koymuştur. Bu bağlamda bugün bize düşen Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum. Milletimize ve tüm dünyaya barış diliyorum" ifadelerine yer verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen'in Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement